Pakom doveo novog igrača na tržište

Zvanično četvrti distributerski ugovor ove godine, kompanija PDS, članica Pakom Grupe, nedavno je potpisala sa italijanskom kompanijom Telsey. Nakon višemesečnog truda, kompanija Pakom od sada ima u svojoj ponudi kompletna enterprise network rešenja sa kojima može kompletirati bilo koji zahtev u ovom segmentu.

Telsey je svetski lider u dizajnu i proizvodnji Access Gateway-a, IP-Video Station-a i Mrežnih rešenja u svrhu distribucije broadband interaktivnih usluga kućnim i poslovnim korisnicima.

Telsey, italijanska kompanija, sa sedištem u Trevisu, osnovana od strane Andrea Bosio 1993-e godine počinje svoj put kao OEM solution provider za opremu za monitoring i kontrolu mreža na daljinu. Godine 1999, kompanija, zahvaljujući konsolidovanom znanju u broadband telekomunikaciji, pomera fokus svoje delatnosti na dizajn rezidencijalnih i SOHO Access Gateway-a za IP broadband usluge za kućnu upotrebu.Od 1999 do danas, Telsey se širio po Evropi, stičući kupce kakvi su Tele2/Comunitel u Španiji i Lyse u Norveškoj. Dalje, 2005-e Telsey postaje dobavljač Telecom-a Italije, time što je prvi isporučio High Definition IP Video Stanice italijanskom Incumbent-u. 2005-e Telsey Telecommunications Limited otvara predstavništvo u centralnoj engleskoj kao tehnički, razvojni i istraživački centar, kao znak rasta kompanije i posvećenosti inovacijama i istraživanju. Iste godine Telsey proslavlja 1 Milion prodatih proizvoda.

2007. je godina u kojoj Tiscali Uk i Tiscali Italy biraju Telsey za svog eksluzivnog dobavljača Set Top Box-a. Te godine je osnovan i Telsey CEE.

Sve o Pakom Grupi možete naći na www.pakomgrupa.com