Kompanija Alcatel- Lucent je imenovala Emila Visloguzova na mesto glavnog predstavnika kompanije za region Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Beograd, 27. jul 2009. – Kompanija Alcatel-Lucent je danas objavila imenovanje Emila Visloguzova na mesto glavnog predstavnika kompanije za region Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, i generalnog direktora zajedničkog poduhvata kompanija Alcatel-Lucent i Pupin Telecom. Na novoj poziciji, Emil Visloguzov će preuzeti sve odgovornosti koji se tiču organizacje svakodnevnih aktvnosti, ali će takođe preuzeti i vodeću ulogu u strateškom planiranju poslova Alcatel-Lucenta u zemljama za koje je zadužen. Ova odluka odmah stupa na snagu.

Emil će na ovoj poziciji zamentiti Arnaud Le Ruen-a koji će imati novu ulogu u kompaniji.

“Veliko mi je zadovoljstvo što Emilu mogu da poželim dobrodošlicu na novoj poziciji. On je talentovani profesionalac, čije iskustvo u oblasti prodaje je bilo od ogromnog značaja za razvoj naših poslova u Bugarskoj i Rumuniji. Siguran sam da će Emil doprineti daljem unapređenju aktivnosti Alcatel-Lucenta u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a u isto vreme obezbediti najbolje uslove našim loklanim potrošačima,” rekao je Raoul Ros, podpredsednik Alcatel-Lucenta za jugoistočnu Evropu.

Emil Visloguzov je dodao, “Moj cilj je doprinesem razvoju u oblasti telekomunikacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Ubeđen sam da Alcatel-Lucent ima vrlo povoljnu poziciju za uspeh na ovom tržištu, i da pritom ponudi potrošačima rešenja i usluge koji su najbolji u svojoj klasi.”

Pre ove pozicije, Emil je bio glavni predstavnik kompanije Alcatel-Lucent i generalni direktor za poslove kompanije Alcatel-Lucent u Bugarskoj kao i globalni glavni menadžer prodaje za sektor železnice za jugoistočnu Evropu. Emil ima uspešnu karijeru u Alcatel-Lucentu, gde je bio na različitim rukovodećim pozicijama. On se 1996. godine priključio timu kompanije Alcatel-Lucent i ima veliko iskustvo i zanje u ovoj industriji što će doneti najbolju podršku našim potrošačima i partnerima u zemljama u kojima će on biti na rukovodećoj poziciji. Emil je završio magistarske studije u oblasti elektrotehnike na Politehničkom institutu u Bukureštu u Rumuniji i ima i diplomu magistra u oblasti javne uprave na Rumunsko-američkom insitutu za biznis i javnu upravu ASEBUSS na Vašington univerzitetu u Sijetlu, Sjedinjene Američke Države u saradnji sa Ministarstvom prosvete u Rumuniji.

|Search:Find More About Kompanija Alcatel- Lucent je imenovala Emila Visloguzova na mesto glavnog predstavnika kompanije za region Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore|

[ad#ad-post1]