PROŠIRENA PONUDA U TELENOROVIM PRODAVNICAMA

Beograd, 26. mart 2008. – U Telenorovim prodavnicama od danas korisnici mogu da kupe futrole, punjače, slušalice, blutut uređaje, kao i razvnovrstan nakit za mobilne telefone.

Na ovaj način, Telenor je proširio ponudu i omogućio korisnicima da na jednom mestu, osim željenih modela telefona i velikog broja tarifnih paketa, kupe i kvalitetnu dodatnu opremu za mobilne aparate.

Dodatna oprema za mobilne telefone za sada je na raspolaganju u šest Telenorovih prodavnica, u Beogradu u Ulici Bulevar umetnosti, Kosovskoj i Omladinskih brigada, u Novom Sadu u Ulici Modena kao i u Nišu u Tržnom centru Kalčo.

U poslednjih godinu dana, Telenor je u 29 gradova otvorio 40 prodavnica, zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine koji ova kompanija primenjuje širom sveta. Osim saveta prodavaca i mogućnosti da pre kupovine u radnji isprobaju telefone, korisnici će sada moći i da na licu mesta izaberu odgovarajuću dodatnu opremu, uz garanciju proizvođača. Time se kompletira ponuda, koja podrazumeva mobilne telefone sa garancijom, originalne delove i slanje aparata u licencirani servis. Na ovaj način Telenor doprinosi klimi legalnosti i borbi protiv crnog trišta svih sadržaja koji su vezani za oblast mobilne telefonije.

tnews