Čuveni Telsey i u Srbiji – Povežite se na najbolji način

Čuvena italijanska IT kompanija za proizvodnju aktivne mrežne opreme Telsey održaće prvi put i seriju treninga za distributere u Srbiji. Ove treninge obezbedila je naša vodeća kompanija u oblasti IT biznisa i apsolutni lider po broju distributivnih ugovora sa najvećim svetskim kompjuterskim kompanijama – Pakom Grupa, nakon što je potpisivanjem ugovora i sa čuvenim Italijanima u potpunosti kompletirala ponudu mrežnih oprema.

Izuzetno veliko interesovanje za treninge koje će Telsey, u saradnji sa Pakomom, držati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, razumljivo je kada se zna da je u pitanju lider u broadband interaktivnim uslugama, odnosno proizvođač opreme koja omogućava vrhunsko mrežno povezivanje kako kućnih tako i poslovnih kompjuterskih sistema, sa apsolutno sigurnim prenosom podataka. Još atraktivnijom, ovu mrežnu opremu čini cena.

Ulaskom kompanije Telsey u grupu vodećih svetskih IT kompanija sa kojima Pakom već ima ugovore o distribuciji mrežnih oprema, Pakom u potpunosti može da zadovolji sve zahteve korisnika u ovom segmentu.