TELENOR PUSTIO U RAD TEST PORTAL ZA SAMSUNG I7500 GALAXY

25. avgust 2009 – Telenor danas pušta u rad test portal na adresi http://test.telenor.rs, na kome će zainteresovani moći da se prijave za besplatno testiranje Samsung I7500 Galaxy telefona sa platformom Android.

Svi koji se registruju sa potrebnim podacima i odgovore na nagradno pitanje imaće priliku da dobiju telefon na testiranje. Osim telefona, Telenor je obezbedio i SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima u okviru Telenor mreže.

Telefone na testiranje u periodu od 30 dana dobiće 50 korisnika koji budu dali najpribližniji odgovor. Nakon testiranja, dobitnici koji podele svoja iskustva o telefonu i usluzi moći će da zadrže Samsung I7500 Galaxy i narednih pet meseci. Najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu.

Konkurs traje do 25. septembra, nakon čega će imena dobitnika biti objavljena na portalu.

Samsung I7500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google veb servise, kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnikmože da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije.

Telefon poseduje standardni priključak za slušalice od 3,5mm, što je neuobičajeno za pametne telefone. Vezu sa Internetom moguće je ostvariti preko Wi-Fi vrućih tačaka (hot-spotova) (i u WLAN-u) ili mobilne GPRS/EDGE, odnosno Telenor 3G mreže brzinom od 7,2 Mb/s. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i blutut, USB 2,0 i GPS prijemnik.

Više informacija pronađite na sajtu www.telenor.rs

|Search:Find More About TELENOR PUSTIO U RAD TEST PORTAL ZA SAMSUNG I7500 GALAXY|

[ad#ad-post1]