Microsoft isporučuje servisni paket 2 za Exchange 2007

Microsoft je u utorak počeo da isporučuje servisni paket 2 (SP2) za svoj program Exchange Server 2007. U saopštenju kompanije se navodi da nadograđena verzija Exchange Servera sadrži nove alatke za proveru, upravljanje poslovima i snimanje rezervnih kopija.

Pojavljivanje Exchange Servera 2007 SP se nadovezalo na objavljivanje konačne probne verzije novog izdanja ovog popularnog programa za obavljanje poslovnih zadataka. Konačna probna verzija Exchange Serevera 2010 objavljena je sredinom avgusta, dok se finalna verzija programa očekuje do kraja godine. Osim toga, Microsoft je saopštio da će korisnici koji žele da nadograde stariju verziju Exchange Servera, prvo morati da instaliraju servisni paket 2.

Unapređenja u servisnom paketu 2 uključuju bolje mogućnosti provere i nadgledanja poslovnih procesa, nove alatke za centralizovanu ortnaizacju u upravljanje podacima, kao i nove alatke za konfiguraciju i dijagnosticiranje grešaka.

Servisni paket 2 za Exchange Server 2007 se može preuzeti sa Microsoftove Web lokacije http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=4c4bd2a3-5e50-42b0-8bbb-2cc9afe3216a

|Search:Find More About Microsoft isporučuje servisni paket 2 za Exchange 2007|

[ad#ad-post1]

tnews