Telenor obezbedio besplatan Internet na Kalemegdanu

Zahvaljujući saradnji Telenora i Javnog preduzeća Beogradska tvrđava, najveći beogradski park Kalemegdan dobio je besplatni Internet. Ovo je šesti park sa Internetom koji je otvoren u Beogradu, nakon parkova kod Vukovog spomenika, Proleća, Skejt parka, Studentskog grada, i Studentskog parka.

„Znajući da je potreba za Internetom u pokretu sve veća, odlučili smo se da u saradnji sa Telenorom u Parku Kalemegdan, jednom od najposećenijih lokacija u gradu, realizujemo još jedan sadržaj namenjen svim generacijama. Park Kalemegdan i Beogradska tvrđava, kao centralne turističke lokacije našeg grada, mesto okupljanja i građana Beograda i stranih turista, pogodan je prostor za realizaciju ovakvog projekta. Nadamo se da će lepo vreme tokom jeseni omogućiti što duže korišćenje Interneta u parku. Saradnja sa Telenorom biće nastavljena već sa prvim lepim danima 2010. godine“, izjavila je Ivana Lučić Todosić, direktor Beogradske tvrđave.

Prvi Internet park u istoriji Srbije bio je Studentski park, u kome je prošle godine tokom tri meseca Telenor obezbedio besplatno korišćenje brzog Interneta na otvorenom. Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za parkove, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Pored šest parkova u Beogradu, besplatan Internet može da se koristi u Dunavskom parku u Novom Sadu, Velikom parku u Kragujevcu, parku Konak Vladike Nikolaja u Kraljevu, parku Svetog Save u Nišu, Parku sa plavom fontanom u Subotici i parku kod Trga Desanke Maksimović u Valjevu.

|Search:Find More About Telenor obezbedio besplatan Internet na Kalemegdanu|

[ad#ad-post1]