PRVI INTERNET TRG U SRBIJI

SBB je, u saradnji sa Opštinom Pirot, na nedavno obnovljenom gradskom trgu omogućio besplatno korišćenje Interneta, takozvani Hot Spot, bez ikakvih ograničenja.

Hot Spot je tačka u kojoj postoji bežični (wireless, wi-fi) Internet pristup na javnim mestima i omogućava da se na otvorenom prostoru proveri E-mail ili potraži neka informacija na Internetu… SBB je omogućio takav pristup Internetu na, sada već, preko stotinu mesta u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi, Nišu, Šapcu, a mreža se širi po čitavoj Srbiji… pa je stigla i do Pirota!

„Kao vodeći provajder broadband Interneta, najbržeg u Srbiji, pružamo najkvalitetniju Internet vezu, koja stiže kroz naš kablovski sistem. Laptop ili mobilni telefon i bežični pristup kablovskom Internetu sjajno se slažu sa prijatnom muzikom, omiljenim pićem na trgu, septembarskim danima koji su pred nama… ali i ispitnim rokovima.“ – rekla je Tanja Tatomirović, direktorka korporativnih komunikacija SBB-a, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

„U prednost uživanja na otvorenom i surfovanja Internetom bez kabla, sada su se uverili i Piroćanci.

Korišćenje Interneta van kuće i kancelarije, kada uživate u dokolici ili morate da pošaljete hitan E-mail, ova mreža, u saradnji sa Opštinom Pirot, omogućila je bez ikakve nadoknade.“ – dodao je Branislav Kostić, zamenik predsednika Opštine, koji se nadovezao na Vladana Vasića, predsednika Opštine. Vasić nije krio zadovoljstvo zbog tehnološkog napretka u ovom gradu na jugu Srbije i dolaska brzog SBB Interneta.

Brojni predstavnici sedme sile i gosti nakon konferencije su zajedno isprobali kako izgleda surfovati preko laptopa ili mobilnih telefona i to, što je za Piroćance naročito bitno – potpuno besplatno, našalili su se i sami na svoj račun.

|Search:Find More About PRVI INTERNET TRG U SRBIJI|

[ad#ad-post1]