Počelo prijavljivanje za Sinergiju na sajtu www.mssinergija.net

Beograd, 10. septembar 2009. – Zvanični sajt Sinergije, najveće konferencije za informacione tehnologije u regionu, www.mssinergija.net juče je počeo sa radom. Na ovom sajtu svi zainteresovani mogu da se prijave za ovu renomiranu IT konferenciju koja će ove godine održati u Beogradu, od 17. do 19. novembra. Osim prijava i akreditacija, posetioci na sajtu mogu da pronađu i sve informacije o konferenciji, predavačima, temama i celokupnoj organizaciji.

IT konferencija Sinergija, deveta po redu, ove godine se ponovo održava u Beogradu pošto je prethodne dve godine održana u Novom Sadu. Sinergija je najveća konferencija u regionu posvećena je informacionim tehnologijama i njihovom uticaju na poslovanje i svakodnevni život.

„Svaka dosadašnja Sinergija bila je ispunjena kvalitetnim predavanjima namenjena ne samo IT i biznis svetu, već i široj populaciji koja želi da bude informisana o novim IT tehnologijama. Kompanija Microsoft, kao organizator će se i ove godine potruditi da okupi eminentne stručnjake iz Srbije, ali i iz inostranstva”, izjavio je Vladan Živanović, direktor Microsoft Srbija.

|Search:Find More About Počelo prijavljivanje za Sinergiju na sajtu www.mssinergija.net|

[ad#ad-post1]