Logitech predstavlja tastaturu za Wii Internet kanal i buduće chat-orijentisane igre

Beograd, 15. jul 2008 — Lakša komunikacija sa prijateljima i porodicom na Wii igračkoj konzoli od sada je moguća uz pomoć nove Logitech bežične tastature za Wii – licencirane od Nintenda, a obaveznog alata za chat-orijentisane igre i Wii Internet kanal. Kompaktna i tanka, sa bežičnom tehnologijom, na frekvenciji od 2.4GHz, nova tastatura kompanije Logitech za Wii omogućava prirodno iskustvo prilikom kucanja za laku komunikaciju i pretraživanje – čak i iz omiljene stolice.

“Jedan od glavnih razloga za uspeh Wii je izraženi društveni element igara i aplikacija,” rekao je Ruben Mookerjee, direktor marketinga za igračke proizvode kompanije Logitech. “Nova tastatura pomaže da se iskuse čari interneta i iz dnevne sobe i omogućava lagodnu prepisku sa on-line prijateljima u popularnim igrama, poput Animal Crossing-a.”

Logitech bežična tastatura za Wii obezbeđuje specijalne sistemske tastere Zoom In/Out, Forward/Back, Quit i OK, koji omogućavaju lakše korišćenje omiljene konzole za komunikaciju s prijateljima, internet pretraživanje, čitanje vesti, proveru vremenskih prilika i slanje e-mail poruka.

Tastatura prati čist, moderan izgled Wii igračke konzole i Wii upravljača sa poliranim belim površinama i elegantnim dizajnom za dnevnu sobu. Da bi kucanje bilo udobno, glavni tasteri na tastaturi su pune veličine. Kompaktni, tanki profil dovoljno je mali i bez problema se uklopa u dnevnu sobu i udobno smešta u krilo.

Logitech bežična tastatura za Wii laka je za postavljanje i sklanjanje. Mini risiver je potrebno ubaciti u konzolu i tastatura je spremna za upotrebu. Kada završite sa korišćenjem, risiver samo treba vratiti nazad na tastaturu.

Cena i dostupnost

Logitech bežična tastatura za Wii se očekuje početkom avgusta u Evropi i Americi. Predložena cena je 29,99 evra.