Nove ponude iz kompanije HP pomažu razvoju malih i srednjih preduzeća u zahtevnim vremenima

Kao deo kompanijske Total Care inicijative za bolju podršku malim i srednjim preduzećima (SMB), HP je predstavio dosta proizvoda, rešenja i usluga dizajniranih da pomognu korisnicima da rukovode, štite i razvijaju svoje poslovanje, čak i na današnjem zahtevnom tržištu.

Zajedno sa novim HP Officejet inkjet štampačima koji omogućavaju uštedu po strani i potrošnji energije do 50 odsto u odnosu na laserske štampače, novi HP Total Care portfolio uključuje specijalnu finansijsku ponudu i HP Insight Remote Support automatizovani softver za daljinsko upravljanje koji pospešuje efikasnost malih i srednjih preduzeća.

Kompanija je takođe predstavila novi partnerski program koji pomaže SMB korisnicima da brzo identifikuju HP partnere koji mogu da im pruže maksimalno iskorišćenje tehnoloških ulaganja.

“U današnjoj ekonomskoj klimi nije bitno samo zaraditi, već i uštedeti i bolje iskoristiti novac”, rekla je Keti Čau, potpredsednica, Worldwide Commercial Sales, HP. “Današnje objave pokazuju našu posvećenost malim i srednjim preduzećima i objašnjavaju kako im pomažemo da kroz HP Total Care postignu bolje rezultate iz svojih tehnoloških ulaganja.”

“Svetska ulaganja u tehnologiju će u 2009. godini porasti za samo za 0,5 odsto, dok će ulaganja malih i srednjih preduzeća u tehnologiju porasti za 3,2 odsto i pored nepovoljne ekonomske situacije,” rekao je Rej Bogs, potpredsednik, SMB Research, IDC. “Mala i srednja preduzeća osećaju potrebu za optimizacijom svojih ulaganja u tehnologiju, koordinišući novu nabavku sa postojećim resursima uz garancije da imaju dobru podršku i sredstva za ulaganje. Tehnološke kompanije, poput HP-a, su u najboljoj poziciji da iskoriste taj rastući segment jer s razumevanjem pristupaju različitim potrebama malih i srednjih preduzeća.”

Novi proizvodi

Za korisnike koji žele laserske brzine po upola manjoj ceni, HP je predstavio tri nove familije HP OfficeJet štampača.

• Štedeći korisnocima do 50 odsto troškova štampe i energije po strani u poređenju sa konkurentskim laserskim štampačima, najbolji u ponudi HP Officejet Pro 8500 All-in-One serija je HP-ov najbolji sve u jednom InkJet štampač, koji štampa profesionalna dokumenta u boji brzinama koje su uporedive sa laserskom štampom.
• Pomažući malim i srednjim preduzećima da povećaju produktivnost i uštede novac, HP Officejet Pro 8000 Printer serija uključuje standardnu i bežičnu mrežnu konekciju, veliku brzinu i automatsku dvostranu štampu.
• Za višestruke mogućnosti po pristupačnoj ceni, tu je HP Officejet 6500 All-in-One serija štampača koja ima četiri funkcije u jednom uređaju i bežičnu konekciju, kao i automatsku dvostranu štampu.
• Dizajnirani tako da mala preduzeća povoljno dolaze do odličnog materijala, novi HP 940 Officejet Inkjet kertridži su dostupni za HP Officejet Pro 8500 All-in-One i 8000 Printer serije. Kertridži su kao liquid laser toneri, pružaju odličnu izdržljivost, vodootpornost i arhivski kvalitet dokumenata. Kada se upare s papirom baziranim na ColorLok® tehnologiji, kertridži daju dubinu, oštrinu i odlične boje za štampu profesionalnog izgleda otpornu na razmrljavanje.

Štampači se očekuju u pakovanju novog dizajna sa slikama i ikonicama uz pomoć koji se kupci lako orijentišu da izaberu proizvod koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Da bi pomogao svojim korisnicima da efikasnije rukovode svojim poslovanjem i da svoje dnevne zadatke obavljaju lakše, HP je predstavio:

• Brzo, pouzdano skeniranje sa naprednom obradom papira i jednostavnom kontrolom. HP Scanjet 5000 Sheet-feed Document Scanner.
• Svestranu kontrolu skeniranja uz mogućnost lakog slanja skenova emailom ili mrežom uz pomoć HP Scanjet N6350 Networked Flatbed Document Scanner.
• Napredno skeniranje sa HP Precision Feed Technology i lako rukovođenje uz pomoć HP Web Jetadmin sa HP Scanjet 7000 Sheet-feed Document Scanner.
• Brzo, pouzdano slanje faksa i kopiranje u jednom kompaktnom uređaju HP 2140 Fax.
• Povećanu prisutnost na tržištu i profesionalnu komunikacija uz pomoć HP LD4200, ekran veličine 42 inča u punoj visokoj rezoluciji od 1,080 piksela koji pruža vrhunske funkcije, uz visok kvalitet slike pogodan za razne događaje. Ekran je dizajniran za događaje u zatvorenom prostoru, maloprodajne prostore, ugostiteljske objekte, advertajzing i kontrolne sobe korišćene za sve vrste poslovanja.
• Povećanje produktivnosti sa HP USB grafičkim adapterom koji omogućava korisnicima da lako povežu monitore na računar preko standardnog USB porta. Kompaktni adapter omogućava spajanje nekoliko ekrana za različite načine primene.

Nove usluge i rešenja

HP je proširio svoj Total Care portfolio novim uslugama i rešenjima, kako bi pomogao razvoj i rukovođenje poslovanjem uz smanjenu potrošnju resursa.

HP Insight Remote Support saftver pomaže malim i srednjim preduzećima da uštede vreme i novac s jednostavnom, pouzdanom, celodnevnom daljinskom podrškom. Softver obezbeđuje direktan link između preduzeća i njihovog HP solution provajdera, pružajući kontinualni, automatizovani i siguran daljinski monitoring i sistem za detekciju grešaka. Dodatno, softver generiše preusmerenja u slučaju hardverskih problema na HP serverima i storidžima bez aktivnog učešća osoblja ili poziva podrške, pomažući u izbegavanju smetnji.

• Preprodavci sa dodatnim uslugama (VARs) dobijaju pomoć sa ulaskom na tržište cloud usluga, a mala i srednja preduzeća mogu da pristupe kritičnim aplikacijama u vidu mesečne pretplate, zahvaljujući dogovoru koji je HP napravio sa USA.NET, liderom u uslugama hostinga. Dogovor omogućava preprodavcima sa dodatnim uslugama u SAD da nude korisnicima pakete za privatnu razmenu poruka i saradnju, uključujući i Microsoft® Exchange 2007, Microsoft Windows SharePoint Services, komercijalnu razmenu poruka, mobilnu razmenu poruka, e-mail arhiviranje i naprednu razmenu poruka. Saradnja između kompanija HP i USA.NET osigurava da preprodavci imaju napredan portfolio sa raznim tehnološkim alternativama za mala i srednja preduzeća.
• Još lakši način da se dođe do servera, storidža i mrežnih solucija kada je budžet ograničen. Total Care Business Solutions nudi nove popuste i finansijske solucije za HP ProLiant i HP BladeSystem servere, HP StorageWorks storidže i HP ProCurve mrežna rešenja. Ova pristupačna tehnologija je podešena i testirana da pomogne malim i srednjim preduzećima da smanje troškove investiranja i pojednostave primenu. U SAD korisnici mogu da dobiju popust na posebne pakete sa novom HP Total Care Access karticom.

Specijalne ponude i besplatni resursi

Da bi pomogao malim i srednjim preduzećima da dobiju najviše od tehnologije koja im je potrebna za rukovođenje i rast poslovanja, HP je predstavio specijalne ponude i besplatne resurse.

• Mala i srednja preduzeća mogu da dobiju popuste do 1.000 dolara i besplatnu karticu za Total Care Access u vrednosti od 49 dolara, dok traju zalihe, kada kupe novi HP LaserJet ili HP Officejet Pro štampač sa HP Trade-in and Save ponudom. Kupci takođe dobijaju ponudu za besplatnu reciklažu svojih starih štampača, kako bi dodatno uštedeli i iskoristili povoljnosti.
• Da bi pomogao malim i srednjim preduzećima u razvoju poslovanja, HP je proširio HP Creative Studio for Business, obiman veb baziran resurs, koij uključuje i Small Business Marketing Guide, onlajn zajednicu fokusiranu na marketing malih preduzeća. Zajednica će pružiti besplatne savete o tome kako napraviti sopstvene brend marketing strategije, kao i mogućnost praćenja veb seminara i članaka koje su pisali eksperti malog biznisa, kao što su Džon Janč, Gaj Kavasaki i Anita Kempbel.
• HP sa nekoliko finansijskih promocija dostupnih kroz HP Total Financing omogućava malim preduzećima da na jednostavan i pristupačan način nastave ulaganje u tehnologiju. Jedna od ponuda je nula odsto na 12 meseci koja omogućava malim preduzećima da investiraju u nove tehnologije i kontrolišu protok novca. Posle mogu da otkupe opremu za jedan dolar. Druga ponuda je lizing sa nula odsto kamate na 36 meseci, koji omogućava povoljnu kupovinu posle isteka lizinga.

Bolje iskustvo korisnika uz novi partnerski program

HP Solution Partners Organization je unapredio svoj nagrađivani PartnerONE program da pomogne prodavcima i distributerima u pružanju usluga malim i srednjm preduzećima.

• SMB Elite je najnoviji dodatak HP-ovom portfoliu PartnerONE Elite oznake, dizajnirane da pomogne korisnicima da lako identifikuju HP partnere sa tehnološkom ekspertizom i treningom u specifičnim tehnološkim rešenjima i delatnostima. SMB Elite obezbeđuje alate, resurse i marketing podršku partnerima koji pružaju usluge malim i srednjim preduzećima.
• Višestruke povoljnosti registrovanim partnerima su proširene za sve partnere u SAD kojih je više od 25.000, pružajući korisnicima iz malih i srednjih preduzeća širi pristup poverljivim HP partnerima koji omogućavaju ekspertizu i dugotrajnu IT podršku i na taj način omogućuju korisnicima da maksimalno iskoriste ulaganja u tehnologiju. Registracija je dostupna svim HP partnerima.

Dodatne informacije o HP partnerskom programu su dostupna na www.hp.com/go/hpchannelnews.

|Search:Find More About Nove ponude iz kompanije HP pomažu razvoju malih i srednjih preduzeća u zahtevnim vremenima|

[ad#ad-post1]

tnews