BRITISH AIRWAYS UVODI GLAVNI UREĐAJ ZA NOVI iPhone

BRITISH AIRWAYS UVODI GLAVNI UREĐAJ ZA NOVI iPhone


Beograd, 21. jul
– British Airways je postao prva avio-kompanija koja će uvesti uređaje za novi Apple iPhone 3G preko koga ce putnici imati neposredan pristup informacijama o dolascima I odlascima, uvid u red letenja British Airways-a I rezervaciju letova.

Dva eksperta iz British Airways-ovog informacionog menadžmenta, Endi Kva I Džastin Dejvis, uvideli su potencijalnu korist za putnike British Airways-a I počeli su rad na razvoju prototipa.

“Kada je prototip predstavljen BA-ovom timu za inovacije, odmah je prihvaćen za puni komercijalni razvoj.”
Pol Kobi,
direktor delatnosti I informacionih sistema u British Airways-u je rekao: “ iPhone obezbeđuje sjajnu platformu I čudesnu funcionalnost za trenutni pristup informacijama. Ovakva primena je usklađena sa iPhone-om 3G, tako da oni zajedno deluju u savršenom skladu. Uzbuđeni smo što će putnici BA-a biti prvi koji će imati koristi od ovakve primene.”

“ iPhone predstavlja revoluciju u mobilnim komunikacijama I omogućuje nam da putnicima obezbedimo trenutni pristup informacijama o dolascima I odlascima, što će omoguciti vece uživanje u putovanju British Airways-om.”

British Airways je privržen razvoju novih načina za korišćenje najmodernijih tehnologija koje osiguravaju da njegovi korisnici imaju uvid u najnovije informacije u vezi sa letovima I uslugama, ma gde se nalazili.


Novi uređaj za iPhone 3G je poslednji u paleti novih usluga koje je razvio British Airways-ov tim za inovacije.

Napomena urednicima:
Korisnici BA-a mogu da preuzmu link za aplikaciju posetom sajtu
www.apple.com/webapps  

Ba.com je nagrađivan vebsajt, sa nedeljnom posetom od 2, 5 miliona korisnika u cilju rezervacije I traženja letova, dobijanja aktuelnih informacija o letovima, turističkih informacija I online čekiranja.

 

Izvor: Action Global Communications