Veb kamera za svakoga i za svaki dan: Logitech predstavlja liniju veb kamera s besplatnim, brzim i jednostavnim softverom za video poziv

Prateći skorašnje predstavljanje softvera Logitech Vid, besplatnog, brzog i jednostavnog načina da se napravi video poziv uz pomoć Logitech veb kamere, Logitech je predstavio sedam novih veb kamera koje rade s Vid-om. Bez obzira na to da li želimo da vidimo unuke kako se smeju ili da vidimo prijatelje licem u lice, postoji Logitech veb kamere za sve prilike. Novi modeli veb kamera su Logitech Webcam Pro 9000, Logitech Portable Webcam C905, Logitech Webcam C600, Logitech Webcam C500, Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250 i Logitech Webcam C200.

“Sada kada Vid menja način komunikacije među ljudima, pravo je vreme da se izabere nova Logitech veb kamera i da video poziv bude regularan deo života”, rekla je Đina Klark, generalna menadžerka i potpredsednica poslovne jedinice Internet komunikacija kompanije Logitech. “Logitech je pionir u razvoju veb kamera i naši najnoviji proizvodi omogućavaju da lako komunicirate i vidite svoje prijatelje i familiju širom sveta”.

Premium veb kamere: Logitech Webcam Pro 9000, Logitech Portable Webcam C905

Sa nagrađivanom Logitech Webcam Pro 9000 svet nikada nije bolje izgledao. Zeiss optika s autofokusom omogućava oštre slike čak i s ekstremno malih udaljenosti. HD senzor od 2 megapiksela daje tečan, prirodan video snimak do rezolucije od 720p, fotografije do rezolucije od 8 megapiksela (softverski poboljšane). Logitech RightLight 2 tehnologija se inteligentno prilagođava da bi se dobio najbolji mogući snimak, čak i u zatamnjenim prostorima, a sa Logitech Video Effects moguće je personalizovati razgovor, birajući između stotina avatara, dodataka za lice i maski koje reflektuju ekspresiju i pokret.

Nudeći sve prednosti Webcam Pro 9000, i u prilikama kada je veb kamera potrebna u pokretu, Logitech Portable Webcam C905 je dizajnirana za lak transport, tako da je moguće praviti video svuda.

Portable Webcam C905 dolazi s praktičnom torbom za transport.

Logitech Vid – besplatan, brz i lak način da se napravi video poziv

Dizajniran isključivo za video poziv, Vid ima svedena podešavanja i jednostavan, intuitivan interfejs. U stvari Vid se može podesiti za manje od polovine potrebnih koraka u podešavanju glavnih servisa za instant poruke.

Vid se automatski podešava s odgovarajućom Logitech veb kamerom. Nekoliko klikova mišem i sve je spremno! Nema imena na ekranu i nema potrebe za skidanjem dodatnog softvera. Kada je video poziv spreman, Vid koristi e-mail adrese prijatelja i porodice da bi se konektovao. Prijatelji jednostavno dobiju e-mail poziv da učestvuju u video pozivu na Vid-u.

Vid predstavlja jednostavan, intuitivan interfejs u kojem je svaki element dizajniran da pomogne pri pravljenju video poziva. Moguće je napraviti poziv u nekoliko jednostavnih koraka. Kontakti su prezentovani sličicama. Dovoljno je kliknuti na sliku osobe koju je potrebno kontaktirati i Vid počinje video poziv. Vid je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa samostalnim i ugrađenim veb kamerama. Vid je moguće preuzeti sa www.logitech.com/Vid

Da bi omogućio još više opcija, Logitech veb kamere rade sa svim popularnim aplikacijama za instant poruke uključujući i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger and AIM.

Cena

Preporučena maloprodajna cena za Logitech Webcam Pro 9000 je 109,99 evra, Logitech Portable Webcam C905 – 99,99 evra, Logitech Webcam C600 – 79,99 evra, Logitech Webcam C500 – 49,99 evra, Logitech Webcam C300 – 39,99 evra, Logitech Webcam C250 – 29,99 evra i Logitech Webcam C200 -19,99 evra.

|Search:Find More About Veb kamera za svakoga i za svaki dan: Logitech predstavlja liniju veb kamera s besplatnim, brzim i jednostavnim softverom za video poziv|

[ad#ad-post1]