Logitech najavljuje četiri nova sistema multimedijalnih zvučnika sa zvukom od 360 stepeni

Logitech je najavio značajno proširenje postojeće linije multimedijalnih zvučnika, sa četiri nova sistema sa zvukom od 360 stepeni. To su Logitech Speaker System Z320, Logitech Speaker System Z323, Logitech Speaker System Z520 i Logitech Speaker System Z523. Bez obzira na to da li se koriste u kancelariji za desktop računarom, prenosivim računarom kod kuće, na računarima sa Windows ili Mac operativnim sistemom, sva četiri nova zvučnika kompanije Logitech jednostavno rade i daju odličan zvuk.

Za razliku od standardnih PC zvučnika koji koriste obične zvučne drajvere, četiri nova multimedijalna sistema zvučnika poseduju zvuk koji se prostire na 360 stepeni tzv. omnidirekcionu akustiku koja stvara bolju zvučnu sliku svuda po sobi, što je praktično ukoliko se računar stalno nosi od kuće do kancelarije. Sa zvučnim drajverima koji su okrenuti napred i nazad na svakom satelitu, ova četiri nova zvučnika dizajnirana su tako da emituju zvuk skladno širom prostora, tako da se ne propusti bit bez obzira na to odakle se sluša.

“Mnogi zvučnici za računare fokusiraju zvuk u jednom pravcu, što je dobro ukoliko sedite na jednom mestu”, rekao je potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech. „Sada, sa zvukom koji se prostire na 360 stepeni bez obzira na to da li slušate omiljenu pesnu sa iTunes®, gledate omiljeni video na YouTube™ ili igrate omiljenu igru, možete da uživate u bogatom zvuku i minimalnom izobličenju širom sobe”.

2.1 Sistemi zvučnika: Logitech Speaker System Z523 i Logitech Speaker System Z323

Odličan izbor za muziku, filmove i igre sa Logitech Speaker System Z523 sistemom zvučnika koji sadrži dva lepa satelita i sabvufer od 6,5 inča okrenut prema zemlji, što omogućava niske frekvencije za pun osećaj basa. Sa 40 vati snage, Z523 sistem može da ispuni sobu zaokruženim, dinamičnim zvukom. U slučaju da se komšije požale na buku, Z523 sistem sadrži praktične kontrole, pa je moguće brzo smanjiti zvuk.

Ukoliko nije potrebno tresti zidove, ali je i dalje poželjno imati dobar bas, Logitech Speaker System Z323 je prava mera. Sa 30 vati snage i otvorenim sabvuferom dobija se sve što je potrebno za veliki, zaokruženi zvuk.

Za dodatne pogodnosti, Logitech Z523 i Z323 multimedijalni zvučnici uključuju i integrisani dupli RCA džek i 3,5 mm konektor, pa je moguće jednostavno povezati slušalice, Logitech Squeezebox mrežni muzički plejer, igračku konzolu, DVD plejer ili iPod.

Stereo zvučnici: Logitech Speaker System Z520 i Logitech Speaker System Z320

Bez obzira na to da li je u pitanju zabava ili posao, novi stereo zvučnici kompanije Logitech – Logitech Speaker System Z520 i Logitech Speaker System Z320 lepo izgledaju i mogu da ispune zvukom sobu i bez sabvufera.

Logitech Speaker System Z520 dovodi muziku, filmove i igre u život zahvaljujući dvosistemskom dizajnu i 26 vati snage. Z520 zvučnici su dovoljno glasni za male žurke i dovoljno detaljni za nežne tonove.

Idealan za prenosne računare, Logitech Speaker System Z320 sa 10 vati snage je moguće uvek koristiti na poslu da bi se ozvučila kancelarija ili boks. Za uživanje u muzici s iPod-a ili slušanje uz pomoć slušalica, moguće je brzo ih povezati preko dodatnog konektora, bez isključivanja Z520 ili Z320 sistema zvučnika.

Cena

Predložena cena za Logitech Speaker System Z320 je 49,99 evra, za Logitech Speaker System Z323 59,99 evra, dok će Logitech Speaker System Z523 i Logitech Speaker System Z520 biti dostupni po predloženoj ceni od 99,99 evra.

|Search:Find More About Logitech najavljuje četiri nova sistema multimedijalnih zvučnika sa zvukom od 360 stepeni|

[ad#ad-post1]