Epson predstavio nove modele kućnih projektora

Kompanija Epson predstavila je početkom ove nedelje dva nova modela projektora namenjena korisnicima koji žele da kod svoje kuće formiraju mulitimedijski centar za zabavu.

Radi se o modelu PowerLite Home Cinema 705HD koji će se prodavati po ceni od 750 USD i modelu MovieMate čija cena iznosi 700 USD.

PowerLite Home Cinema 705HD pripada nižoj klasi Epsonovih projektora. Ovaj model koristi 3LCD tehnologiju da bi prikazao sliku rezolucije 720p sa osvetljajem od 2.500 ANSI lumena. Od ostalih karakteristika projektor ima 1,2X optički zum i automatsku korekciju slike, a sa drugim uređajima se može povezati uz pomoć HDMI, S-video i USB priključka.

Model MovieMate 60 predstavlja kombinaciju projektora i DVD plejera sa ugrađenim zvučnicima jačine 10 vati. Projektor takođe koristi 3LCD tehnologiju, da bi prikazao sliku rezolucije 540p, sa odnosom strana 16:9 i osvetljajem od 2000 ANSI lumena. Od priključaka MovieMate 60 ima HDMI, kompozitni i VGA priključak, kao i audio priključak za spoljni mikrofon.

Epson za oba modela projektora daje garanciju i tehničku podršku u trajanju od dve godine.

|Search:Find More About Epson predstavio nove modele kućnih projektora|

[ad#ad-post1]

tnews