Cisco je integrisao deo Linksys proizvoda u ponudu programa za mala i srednja preduzeća

Cisco je integrisao deo Linksys proizvoda u ponudu programa za mala i srednja preduzeća

Širok dijapazon ponude povećava mogućnosti za prihod

BEOGRAD, 15. avgust 2008. godine – Više od 20,000 Linksys globalnih partnera imaće priliku da postane deo Cisco Channel Partner Program-a. Da bi omogućio stalan pristup informacijama, Linksys Partner Connection (LPC) članovi mogu do 16. septembra 2008. godine da postanu Cisco Registered Channel Partneri. Beneficije ovakvog partnerstva odnose se na pristup demo opremi, finasijama, prodaji putem menadžera za tržište malih i srednjih preduzeća, i marketinškim izvorima kao što je Cisco Campaign Builder, i Cisco Partner Central.

Cisco i Linksys su se obavezali da će napraviti odgovarajuću tranzicionu podršku za partnere i razviti poseban pristup za podršku integracije. Linksys partneri obezbediće korake koji su neophodni za ulazak u Cisco Channel Partner Program.

Ovaj proces uključuje proizvode Linsys Business Series u Cisco SMB portfolio i omogućava Cisco kanal partnerima da pristupe raznovrsnijim rešenjima koja dovode do povećanja prihoda.

,,Mi verujemo da je dobro planirana strategija na tržištu prirodna evolucija koja donosi veću sinergiju našim klijentima i budućim partnerima. Ovo uključuje niz beneficija programa partnerskog kanala kako bi se izašlo u susret našim klijentima. Sve je usklađeno tako da dođe do povećanja prihoda, a ujedno nam omogućava da se fokusiramo na potrebe malih i srednjih preduzeća” rekao je Andrew Sage, potpredsednik Small Business Sales, Worldwide Channels Cisco.

Cisco je ovog leta osnovao Small Business Council kako bi razvio strategiju malih preduzeća na globalnom tržištu. Savet za razvoj je stvoren da bi omogucio pristup našim klijentima i partnerima, i širok dijapazon tehnoloških rešenja u industriji komunikacije.

O kompaniji Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Informacije o kompaniji Cisco mogu se naći na adresi http://www.cisco.com. Aktuelne vesti nalaze se na adresi http://newsroom.cisco.com.

tnews