Konica Minolta na Sajmu grafičke opreme u Beogradu

Konica Minolta je na 31. Međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije u Beogradu, na štandu preduzeća Čugura Print, predstavila novu liniju Printing Production uređaja, među kojima posebnu pažnju privlači serija bizhub PRO C65hc.

Serija bizhub PRO projektovana je da kroz napredne i precizne tehnologije u procesu štampanja zadovolji zahtevnije potrebe u digitalnim štamparijama, naprednim grafičkim studijima, kao i pri izradi kancelarijskog i marketing materijala, a sve to uz znatno niže troškove.

Uverljive boje i vrhunski kvalitet dokumenta do sada su bili namenjeni samo grafičkim profesionalcima.
Zahvaljujući mogućnostima modela bizhub PRO 65hc, sada su i potrebe \”kancelarijskih\” korisnika za uverljivim i jasnim bojama, kvalitetnijim i bržim kopijama u potpunosti zadovoljene.

Sistem bizhub PRO C65hc kombinuje veliku brzinu štampanja u boji, fleksibilnost medija, odličan kvalitet izlaznog otiska, sa trajnošću i pouzdanošću. Obezbeđujući korisniku niske troškove održavanja, Konica Minolta sa visokobrzinskim sistemom za produkcionu štampu u boji predstavlja praktično rešenje za štampanje u radnim okruženjima koja posluju u limitiranim budžetskim okvirima, ali imaju potrebu za savršenim, visokokvalitetnim rezultatima produkcije.

Uređaj bizhub PRO dobitnik je nagrade za brilijantni kolor otisak od udruženja European Digital Press Association (EDP).

|Search:Find More About Konica Minolta na Sajmu grafičke opreme u Beogradu|

[ad#ad-post1]