Novi Ericssonov modul za širokopojasni pristup

Kompanija Ericsson predstavila je svoj novi modul za mobilni širokopojasni pristup koji novoj generaciji elektronskih uređaja za individualne korisnike obezbeđuje bežično povezivanje velikom brzinom. S obzirom na to da raste potražnja za povezivanjem mobilnih uređaja koje pružaju širokopojasne tehnologije, novi Ericssonov modul za elektronske uređaje za individualne korisnike (CE) predstavlja veliki pomak u svetu komunikacija.

Modul je namenjen za neposrednu primenu u čitačima elektronskih knjiga, GPS navigatorima i drugim popularnim prenosivim elektronskim uređajima za individualne korisnike. S obzirom na to da ugrađene mobilne širokopojasne tehnologije postaju sastavni deo svakodnevnog života, taj modul ima potencijal i da se integriše u medija plejere i druge elektronske uređaje. S odličnim komercijalnim rezultatima već ostvarenim na tržištu elektronskih uređaja za individualne korisnike, Ericssonovi moduli omogućavaju proizvođačima da ostvare dodatne prihode zahvaljujući modernom stilu života korisnika koji podrazumeva stalnu povezanost.

Novi Ericssonov modul C3607w proizvođačima uređaja obezbeđuje fleksibilno i nezavisno rešenje za povezivanje, neophodno za kreiranje sledeće generacije intuitivnih i inovativnih elektronskih uređaja za individualne korisnike, tako što razdvaja dizajn procesora od rešenja za povezivanje. C3607w se isporučuje uz detaljan program za odobrenje operatora i izuzetnu zaštitu intelektualnih prava koji olakšavaju integraciju i skraćuju vreme do lansiranja na tržištu, a manji je od prethodnih Ericssonovih modula za dve trećine.

Modul C3607w je predstavljen na Intelovom forumu inovacija, što predstavlja nastavak saradnje Ericssona i Intela, započete prošle godine kada je najavljena integracija HSPA mobilnih rešenja za podatke u mobilnim internet uređajima baziranim na Intelovoj platformi „Moorestown“.

Modul C3607w je Ericssonov najmanji, najlakši i najbrži mobilni širokopojasni modul koji može da dostigne brzinu slanja podataka od 5,76 Mbps, s utroškom energije za 40 odsto manjim nego kod prethodnih modela. Opremljen Ericssonovom opcijom „wake-on“ za bežično povezivanje koja omogućava prelazak iz neaktivnog u aktivan režim rada na daljinu, taj modul takođe omogućava novi niz aplikacija za bezbednost i razmenu poruka.

Ericssonov modul za elektronske uređaje C3607w za individualne korisnike, biće dostupan na tržištu od prvog kvartala 2010. godine.

|Search:Find More About Novi Ericssonov modul za širokopojasni pristup|

[ad#ad-post1]