Toshiba osvežava ponudu Camileo HD kamkordera

Nojs, Nemačka, septembar 2009. – Toshiba Europe GmbH danas je najavila tri nova potpuno HD (visoke definicije) digitalna kamkordera u Camileo seriji kako bi kupcima ponudila najširi mogući izbor. Izuzetno tanak Camileo S20 namenjen je pomodarima koji vole da postavljaju trendove i traže lagan kamkorder koji se jednostavno koristi, dok je Camileo H30 pouzdan i jak uređaj za celodnevnu upotrebu. Camileo X100 dodaje nove funkcije u tradicionalnu osnovnu liniju Camileo kamkordera i namenjen je najzahtevnijim korisnicima koji cene veoma moćan zum za hvatanje udaljenih scena. Kamkorderi će biti dostupni tokom četvrtog kvartala 2009. širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Mogućnost potpunog HD prikaza i deljenja na lokaciji YouTube

Tokom poslednje dve godine kamkorderi sa mogućnošću hvatanja HD video zapisa i brzog otpremanja video zapisa radi deljenja na lokacijama društvenih mreža predstavljaju trendove koji su zahvatili celo tržište. „Toshiba je napravila korak napred u pristupu za pružanje mogućnosti HD prikaza širokim masama tako što je novi Camileo opseg opremila mogućnošću potpunog HD prikaza kako bi dodatno unapredila kvalitet video zapisa u svim cenovnim opsezima“, izjavio je Marco Perino, generalni direktor EMEA, odeljenja za računarske opcije, periferne komponente i usluge, Toshiba Europe GmbH. Novi uređaji, Camileo S20 i Camileo H30, obezbeđuju potpunu HD rezoluciju (1920 x 1080p odnosno 1920 x 1080i u slučaju modela Camileo X100), dok Camileo H30 i Camileo X100 olakšavaju deljenje video zapisa na lokaciji YouTube samo jednim klikom na dugme.

Visoka rezolucija čak i u noćnim uslovima

Camileo S20, Camileo H30 i Camileo X100 hvataju video zapise u punom HD kvalitetu sa 1920 x 1080 piksela i prikazuju sliku sa tražila na 3” TFT ekranu koji se može rotirati. Mogućnost dodirnog ekrana povećava upotrebljivost modela Camileo H30 i X100 tako što olakšava pristup meniju. Oni se sinhronizuju sa laptop računarima ili TV aparatima putem HDMI (High Definition Multimedia Interface) ili Mini USB 2.0 i kompozitnog video (PAL, NTSC) interfejsa. Da biste uključili uhvaćene video zapise u kreativne klipove, Toshiba uz nove Camileo kamkordere isporučuje CD sa probnom verzijom Magix programa Video deluxe 15 u periodu od 30 dana.

Novi uređaji mogu da hvataju video zapise visokog kvaliteta u gotovo svim uslovima osvetljenja jer novi optimizovani noćni režim hvata slike kao da su napravljene pod sunčevom svetlošću. Novi Camileo kamkorderi takođe služe kao digitalni fotoaparati i mogu da prave odlične fotografije sa rezolucijom od 5 megapiksela (Camileo S20) i 10 megapiksela (Camileo H30, Camileo X100).

Camileo S20 – jedan od najtanjih potpuno HD kamkordera na tržištu

Debljine samo 17 mm, Camileo S20 je jedan od najtanjih potpuno HD kamkordera na svetu. Sa izuzetno tankim oblikom, modernim dizajnom i izborom između sedam različitih boja za ekran koji se može rotirati (boja slonovače, ponoćno crna, smeđa, rubin-crvena, srebrna, plava, roze), Camileo S20 je vrhunski kamkorder za moderne kupce, kao i za početnike koji traže kvalitet po pristupačnoj ceni.

Camileo H30 – udobnost i pouzdanost za ambiciozne korisnike

Praktični Camileo H30 kombinuje veliku funkcionalnost s lakoćom upotrebe za celodnevno snimanje. Uz meni za brz pregled koji nudi jednostavnu navigaciju, 3” dodirni ekran omogućava kreativnost i iskusnim korisnicima, kao i početnicima. Zahvaljujući stabilizaciji video zapisa modela Camileo H30, kvalitet svih klipova i fotografija je jasan čak i kada koristite 20x zum.

Camileo X100 – prvoklasni kamkorder sa 10x optičkim zumom

Prefinjeni dizajn je samo jedan od razloga zašto linija Camileo X100 predstavlja sam vrh porodice Camileo. Crni ili srebrni dizajn krije izuzetno moćno sočivo za 10x optički zum. Oni koji žele da zumiraju još dalje mogu da aktiviraju 10x digitalni zum i prošire zum do 100x. Kamkorder hvata video zapise sa brojem slika u sekundi od 60 fps do pune HD rezolucije (1920 x 1080i), a nudi čak i veći broj slika u sekundi od 240 fps za WQVGA (424 x 240), savršen za prenos na YouTube platformu.

|Search:Find More About Toshiba osvežava ponudu Camileo HD kamkordera|

[ad#ad-post1]

tnews