Novi Xeroxov multifunkcijski štampač

Kompanija Xerox predstavila je novi napredni multifunkcijski štampač multifunkcijski štampač WorkCentre 4250/4260, koji obezbeđuje vrhunsko štampanje i kopiranje, kao i mogućnost skeniranja i razmene faksova u boji.

Brzina štampanja i kopiranja uređaja WorkCentre 4250/4260 iznosi 55 stranica u minuti, što ga čini jednim od najbržih raspoloživih stonih multifunkcijskih sistema.

WorkCentre 4250/4260 opremljen je naprednim funkcijama koje se obično nalaze na većim uređajima namenjenim velikim radnim okruženjima. Mogućnosti obavljanja više zadataka u isto vreme pružaju mogućnost većem broju zaposlenih da istovremeno štampaju, kopiraju, skeniraju i šalju faksove. Funkcija Print Around obezbeđuje da se nastavi sa ostalim poslovima štampe, bez prekida, što zaposlene ne dovodi u situaciju da provode vreme van rada, dok funkcija Fax Forward automatski upućuje faksove na određenu elektronsku adresu, čime se štedi vreme i papir. Ekran u boji, osetljiv na dodir, veličine sedam inča, jednostavan je za korišćenje, što zaposlenima omogućava lako biranje zadataka, direktno na prednjem delu ovog multifunkcijskog uređaja.

Napredne multifunkcijske mogućnosti štampača WorkCentre 4250/4260 podrazumevaju više bezbednosnih funkcija kod upravljanja osetljivim informacijama. Na primer, funkcija Image Overwrite, briše slike sa čvrstog diska čim se obavi posao, dok Secure Print i Secure Fax Receive zadržavaju dokumente u uređaju dok se ne unese lozinka kojom se nastavlja sa njihovom obradom.

Ovaj multifunkcijski štampač može da se koristi za veliki broj svakodnevnih poslova štampanja zahvaljujući procesoru brzine 500 MHz, dvostranom štampanju kojim se štedi papir i fleksibilnom rukovanju papirom – uključujući i kapacitet papira od 3100 listova.

Osim toga, funkcija za kopiranje ID kartica štedi vreme kopirajući obe strane ID kartice ili kartice osiguranja na jednoj stranici papira. Funkcija za kopiranje ID kartica naročito je korisna u medicinskim i zdravstvenim ustanovama kod dodavanja informacija u kartone pacijenata, ili u kompanijama za iznajmljivanje automobila i kadrovskim odeljenjima u kompanijama.

Štampač WorkCentre 4250/4260 podržava niz alata za upravljanje uređajem i softverom, kao što su Equitrac Office, Captaris RightFax, X-Solutions ScanFlowStore i niz SAP rešenja.

Uređaj ima oznaku standarda ENERGY STAR i deo je udruženja Xerox’s Green World Alliance. Asocijacija Xerox Green World Alliance predstavlja svetsku inicijativu za podsticaj velikim i malim korisnicima da recikliraju ili na odgovarajući način odlažu potrošni materijal i smanje štetne uticaje na životnu sredinu.

|Search:Find More About Novi Xeroxov multifunkcijski štampač|

[ad#ad-post1]