Velike tehnologije za svakodnevnu štampu

Lexmark je lansirao novu seriju inkdžet multifunkcijskih uređaja posebno dizajniranih za poslovne korisnike u malim i srednjim preduzećima, kojima se upravlja preko ekrana na dodir (touch screen) i imaju mogućnost povezivanja na Internet.

Menadžer u kompaniji Lexmark International Darko Radović predstavio je novu gamu multifunkcijskih uređaja koji ukljčuje dva uređaja kojima se upravlja preko Lexmark myTouch ekrana na dodir (touch screen) dijagonale 10.9cm koji imaju mogućnost povezivanja na Internet. Lexmark myTouch sa SmartSolutions tehnologijom je inovativan pristup koji donosi jednostavno korišćenje uređaja preko ikona grafički prikazanih na ekranu i upravljanje uređajem u okruženju koje je lako i intuitivno za korisnika.

Sa SmartSolutions tehnologijom Lexmark će svoja napredna rešenja koja koriste veliki poslovni sistemi predstaviti korisnicima u malim i srednjim preduzećima po pristupačnoj ceni čime će im uštedeti vreme i novac a učiniće ih znatno efikasnijim.

VIZIX, nova tehnologija mastila

Kompletna gama novih uređaja koristi novu patentiranu VIZIX tehnologiju štampe koja donosi zasebne patrone za mastila, veću jedinstvenu brzinu štampe i impresivan kvalitet otiska. Sve ovo daje mogućnost korisniku da izabere uređaj prema svojim potrebama a da ne mora zbog cene uređaja da pravi kompromis kada su u pitanju brzina štampe ili kvalitet otiska. Sa novim VIZIX sistemom korisnik menja samo onu patronu sa mastilom koja je prazna i zaista treba da se zameni, a za sve uređaje dostupne su i patrone sa mastilom velikog kapaciteta što sve zajedno predstavlja značajnu uštedu kada govorimo o ceni štampe.

|Search:Find More About Velike tehnologije za svakodnevnu štampu|

[ad#ad-post1]