AMD najavio partnerski program Fusion

Američka kompanija Advanced Micro Devices, poznatija kao AMD, danas je predstavila novi program namenjen partnerima nazvan Fusion, koji će im obezbediti alate i resurse da prilagode svoje poslovanje novim proizvodima i poboljšaju prodaju. Partnerski program Fusion dobijen je spajanjem postojeća četiri AMD-ova partnerska programa, i sada nudi podsticaje i resurse za ubrzanje prodaje, naročito kada je u pitanju prodaja objedinjenih platformskih rešenja (procesor, grafički adapter i skup sistemskih čipova). Partneri će dobiti i prilagođene alate za prezentaciju proizvoda, obuku zaposlenih i neophodne resurse koji odgovaraju njihovim poslovnim ciljevima.

Kako bi dao podsticaj partnerima, AMD je strukturisao program na smislene celine, pa će partneri biti kategorisani u tri nivoa, ekskluzivni Elite, Premier i početni Select. Partneri će biti kategorisani na osnovu uspešnosti prodaje svih AMD-ovih rešenja. Postojaće i podela na šest poslovnih celina, kako bi se usaglasio proizvodni program sa ponudom krajnjem kupcu i očuvala raznolikost. Poslovne celine obuhvataju distributere, Internet prodavnice, distributere gotovih rešenje kako poslovnih tako i komercijalnih i dr.

AMD planira da u narednoj godini polako uvede partnere u svoj program Fusion. Tokom ovog perioda AMD će predstaviti i dodatne pogodnosti za svoje partnere. Mnoge od tih pogodnosti, kao što su bolji Internet trening alati, unapređeni podsticajni programi i nova marketinška rešenja već su dostupni partnerskim kompanijama. Dodatne pogodnosti koje su planirane za 2010. godinu su unapređene Web portal namenjen partnerima i novi podsticaji za lojalnost.

|Search:Find More About AMD najavio partnerski program Fusion|

[ad#ad-post1]