HTC JE PREDSTAVIO PRVI WINDOWS TELEFON KOJI SADRŽI HTC SENSE, HTC HD2

TAJVAN – 6. OKTOBAR 2009 – HTC Korporacija je danas predstavila HTC HD2 telefon, prvi Windows telefon sa HTC Sense, kod koga je korisničko iskustvo usmereno na postavljanje ljudi na prvo mesto putem jednostavnijeg, prirodnijeg i ličnijeg funkcionisanja telefona. Ultra tanak HTC HD2 prikazuje sadržaj na oštriji, svetliji i bogatiji način zahvaljujući visokoj rezoluciji i ekranu od 4.3 inča osetljivom na dodir.

“Mi, u HTC-u, verujemo da najbolje stvari u životu ne treba objašnjavati, već iskusiti. HTC Sense je nastao na ovom principu, po kojem telefone treba učiniti još jednostavnijim i prirodnijim za korišćenje omogućavajući korisnicima da personalizuju iskustvo upotrebe mobilnog telefona na njima jedinstven način” rekao je Peter Clou, Generalni Direktor HTC Korporacije. “Uz HTC Sense, HTC HD2 kombinuje moć i fleksibilnost Windows platforme kroz najnapredniji telefon koji smo do sada osmislili.”

„HTC ima dugu istoriju inovativnosti sa Windows Mobile, isporučujući milione uređaja i veliki izbor dizajna tokom godina,“ rekao je Andy Lees, potpredsednik Mobile Communication Business Microsoft Korporacije. „HTC HD2 Windows telefon postavlja nove granice sa svojim brzim ekranom osetljivim na dodir.“
HD2 koristi prvi capacitive ekran osetljiv na dodir na Windows telefonu koji omogućava lakše gledanje, zumiranje i promenu veličine web sajtova, Microsoft® Office datoteka, PDF dokumenata i slika i to samo jednim dodirom. Veliki ekran takođe omogućava brže, efikasnije i preciznije kucanje na tastaturi na ekranu. Korišćenjem novog Qualcomm’s 1Ghz Snapdragon procesora za mobilni telefon, HTC HD2 obezbeđuje povećanje performansi koje poboljšavaju brzinu aplikacija, video snimaka, igara i drugih opcija.

Razvijen sa strašću za poboljšanjem ljudskih života kroz inovaciju, dizajn i lako korišćenje, u HTC Sense su ukorenjena tri fundamentalna principa: Učini ga mojim, Ostani blizu i Otkrij neočekivano.

Učini ga mojim

HD2 nastavlja HTC-ov put personalizacije koji ne reflektuje samo ono što želite od svog telefona, već i gde se nalazite. Koristeći svoj veliki 4.3 – inčni Windows kao ekran, HTC je doneo novu dimenziju prikazivanja lokalizovane vremenske prognoze na celom HD2-ov ekran, bez opasnosti za Vaš bitan sadržaj i informacije. HD2 može dodatno biti unapređen, tako da oslikava Vaše potrebe i stil preuzimanjem bogatog izbora aplikacija putem platforme Windows® Marketplace za mobilne telefone.

Ostani blizu

HD2 Vam pomaže da ostanete u kontaktu sa važnim prijateljima i kolegama putem HTC-ovog komunikacionog pristupa orijentisanog prema ljudima koji omogućava jedinstven uvid u konverzacije putem snimaka na displeju, bez obzira da li je bio korišćen poziv, tekst, Facebook ili e-mail. U toku razmene email-a sa nekim, veoma jednostavno možete preći na poziv samo pritiskom dugmeta za poziv. HTC takođe podržava novu Windows-baznu verziju Twitter aplikacije, HTC Peep. Fotografije koje pravite sa kamerom od 5MP možete brzo razmeniti putem Facebook-a ili Twitter-a.

Otkrij neočekivano

Sa HTC Sense iskustvom, HTC HD2 obuhvata niz poboljšanja koja proširuju i poboljšavaju celokupno iskustvo korišćenja mobilnog telefona. HD2 sadrži niz senzora uključujući i senzor blizine koji štiti od lažnog dodira ekrana kada uzimate telefon da se javite ili da pozovete nekoga. Svetlosni senzor automatski prilagođava osvetljenost ekrana. Zahvaljujući svojoj 3G široko obuhvatnoj konekciji, HTC HD2 obezbeđuje lični bežični internet i za Vaš računar ili druge uređaje bez obzira na kom mestu se nalazite.

Takođe, na raspolaganju za HTC HD2 je opcioni set za automobile koji automatski pretvara korisnički interfejs HD2 uređaja u veoma jednostavnu navigaciju za vožnju automobila.

Windows telefon

Kao novi Windows telefon, HTC HD2 prikazuje snažne mogućnosti slanja poruka, pretraživanja i produktivnosti koje donosi Windows Mobile 6.5. Nudeći najbolje u okviru e-mail iskustva zajedno sa sposobnošću da se sinhronizuje sa Microsoft Exchange-om, pruža Vam mogućnost da proverite i upravljate sa više e-mail naloga. Novi Microsoft-ov servis My phone Vam omogućava automatsko bekapovanje i sinhronizovanje fotografija, muzike, kontakata i tekstualnih poruka sa HD2 na mrežu, bez nadoknade.

Dostupnost

HTC HD2 će biti dostupan u toku ovog meseca kod odabranih operatera širom Evrope, dok će u ostalim regionima biti dostupan tokom narednih meseci.

|Search:Find More About HTC JE PREDSTAVIO PRVI WINDOWS TELEFON KOJI SADRŽI HTC SENSE, HTC HD2|

[ad#ad-post1]