I medvedi vole iPhone

Genijalci“ u Appleovoj prodavnici u Vermontu se verovatno sreću s raznim izgovorima za polomljeni iPhone, ali priči Kris Rouli jednostavno nisu mogli da veruju, jer je njena prva rečenica bila \”Moj iPhone je izgrizao medved\”.

Roulijeva je ovog leta dok je planinarila po šumama Vermonta iznenada osetila da je prate oči grabljivca i istog trenutka se mrzla od straha. Iza jednog četinara pojavio se mladi medved. Kao direktorka za informacionu bezbednost države Vermont znala je kako se izlazi na kraj sa zlonamernim softverom, ali nije znala kako da izbegne namere ovog stvorenja.

Probala je da se polako udalji, ali je medved jednako polako počeo da je prati. Kad je ubrzala korak i medved je ubrzao svoj. Kroz glavu su joj proletala podsećanja na to kako sprečiti napad medveda. Glumiti da si mrtav? Dobro kao poslednja mogućnost. Poprskati ga biber sprejom? Nema ga pri sebi. Baciti ranac kako bi se medvedu odvukla pažnja? Nije nosila ranac.

Kod sebe je imala samo iPhone. Nažalost, nije mogla da telefonira prijatelju, ni da iskoristi neku antimedveđu aplikaciju kakva sigurno postoji među 80.000 aplikacija u Appleovoj mrežnoj prodavnici. Kad se medved približio na desetak metara u panici mu je bacila svoj iPhone.

Na njenu sreću, ispostavilo se da je medved ljubitelj Applevih proizvoda. Dok je on njušio telefon i grebao ga šapom, Roulijeva je uspela da utekne.

Posle dva dana vratila se na mesto zločina s bejzbol palicom u ruci. Navodno je nije zabrinula činjenica da je njen iPhone ostao u vlasništvu jednog opasnog tinejdžera, više je strepela za bezbednost podataka u telefonu. Htela je da joj se telefon vrati – i pronašla ga. Naravno, iPhone je na sebi imao tragove zuba i kandži.

Pomislila je da će dobri momci u Appleu imati razumevanja za njen slučaj i pomoći joj na neki način. Možda će čak pozdraviti novu aplikaciju u kojoj se iPhone koristi za samoodbranu. Nažalost, nisu joj poverovali tako da je morala da kupi nov telefon i to po punoj ceni (a ako Apple ne veruje direktorki za informacionu bezbednost države Vermont, mi ostali nemamo nikakve šanse).

|Search:Find More About I medvedi vole iPhone|

[ad#ad-post1]