Akcija 5 za 1

IAN Telecentar, škola engleskog jezika i računara i međunarodno ovlašćeni ECDL i ECDL Advanced testni centar koji su deo lokalne humanitarne organizacije IAN, poziva društveno odgovorna preduzeća da se uključe u akciju „5 za 1“.

Akcija je namenjena obezbeđivanju besplatnih kurseva računara i engleskog jezika za pripadnike osetljivih grupa u našem društvu (deca i mladi bez roditeljskog staranja, izbegli i raseljeni, osobe sa invaliditetom, žrtve nasilja…).

Svaka kompanija koja uplati pohađanje najmanje 5 kurseva računara ili engleskog jezika za svoje zaposlene u našoj školi, omogućiće da 1 pripadnik neke od osetljivih grupa pohađa kurs besplatno. Na ovaj način zaposleni će novostečenim znanjem uvećati svoju, a time i produktivnost kompanije.

Istovremeno, kompanija doprinosi borbi protiv siromaštva u lokalnoj zajednici na najefikasniji mogući način – kroz obrazovanje. Uključivanje kompanija u akciju biće promovisano kroz različite medijske aktivnosti IAN-a, a posebno na godišnjoj konferenciji za štampu IAN Telecentra.

Svi kursevi računara u IAN Telecentru sprovode se po važećim ECDL standardima, a uz polaganje odgovarajućih ispita moguće je dobiti međunarodni sertifikat priznat u više od 160 zemalja sveta – Evropsku kompjutersku vozačku dozvolu (ECDL). U proteklih pet godina IAN Telecentar je obučio više od 2500 ljudi u osnovnim i naprednim kompjuterskim veštinama.

Pozivamo sve kompanije da se pridruže vodećim korporacijama u svetu koje teže da svom poslovanju dodaju i element društvene odgovornosti i da podrže obrazovanje najsiromašnijih u zajednici.

Neka vaša kompanija bude ne samo uspešna, već i društveno odgovorna!

Više informacija o akciji „5za1“ možete dobiti na telefon 011/ 3617 197 (Ivan Stojilović) ili putem e-mejla -email-.

tnews