Integrisana rešenja kompanija SAP i HP

Da bi pomogli korisnicima da se izbore sa složenim izazovima vezanim za poslovnu inteligenciju i skladištenje podataka, kompanije SAP i HP su uspostavili saradnju kroz koju će dve kompanije integrisati rešenje SAP NetWeaver® Business Warehouse i platformu HP Neoview za skladištenje podataka namenjenu velikim poslovnim sistemima. Proširenje saradnje dveju kompanija, upotpuniće ponudu infrastrukturnih rešenja kompanije HP i globalnih konsalting usluga poslovne inteligencije koja su okrenuta rešenjima SAP-a. Uspostavljanje nove saradnje objavljeno je na najvećem edukativnom skupu koji SAP organizuje, konferenciji SAP® TechEd 2009 održanoj od 13. do 16. oktobra u Feniksu (Arizona, SAD).

Ova integracija korisnicima pruža mogućnost da rešenje SAP NetWeaver BW ili druge SAP-ove analitičke aplikacije za usluge poslovne inteligencije pokreću na platformi HP Neoview za skladištenje podataka, namenjenoj velikim poslovnim sistemima. HP Neoview je proširiva platforma za baze podataka koja omogućava čuvanje, upravljanje i pristupanje velikim količinama podataka preko moćne arhitekture u kojoj nema deljenja resursa, a podaci se obrađuju paralelno.

“Uz bolju vidljivost poslovnih podataka širom njihove mreže, kompanije mogu steći uvid neophodan za odlučno delovanje u globalnoj ekonomiji današnjice”, istakao je John Schwarz, član izvršnog odbora kompanije SAP AG. “Radeći zajedno, SAP i HP omogućavaju korisnicima da ostvare taj uvid pružanjem integrisanih rešenja koja unose veću skalabilnost i fleksibilnost u bilo koje okruženje za čuvanje podataka.”

Više informacija o rešenjima kompanije HP za poslovno izveštavanje možete videti ovde http://h71028.www7.hp.com/enterprise/w1/en/software/business-intelligence-overview.html?jumpid=ex_r2858_w1/en/large/tsg/go_bi

|Search:Find More About Integrisana rešenja kompanija SAP i HP|

[ad#ad-post1]

tnews