OSTVARITE SAN – STAVITE iPOD MUZIČKI SISTEM U SPAVAĆU SOBU

Sa Pure-Fi Dream Premium iPod muzičkim sistemom za spavaću sobu, Logitech je uspostavio novu kategoriju zvučnika za iPod. Vodeći proizvođač zvučnika za iPod napravio je savršene Pure FI-Dream zvučnike za svaki noćni sto. Oni poseduju vrhunski zvuk, primenjuju inovativnu tehnologiju za prepoznavanje pokreta i osetljivost na svetlo, ugrađen digitalni AM/FM radio i dupli alarm sa dodatnom baterijom.

“Do sada nije postojao kvalitetan iPOD system zvučnika za spavaću sobu. Mi smo napravili Pure-Fi Dream, najpromišljeniji i najsofisticiraniji dizajniran sistem za iPod korisnike. Slušanje iPod-a u spavaćoj sobi biće sada prijatno u bilo koje doba dana i noći,” rekao je Džef Holov, generalni menadžer i potpredsednik audio poslovne jedinice kompanije Logitech.

Zbog čega je Pure-Fi Dream vrhunski sistem za spavaću sobu? Zato što poseduje ulaz za zvučnike veličine 3/4 inča koji podržava high-definition zvuk, visokotonci s mekanom membranom i troinčni vufer visoke snage. Kad se aktivira Logitech Stereo XL tehnologija možete a utonete u potpuno novu dimenziju slušanja muzike sa širokim rasponom tonova.

Ovaj sistem odlikuje i savremena tehnologija osetljiva na pokret. Za kontrolu u zamračenoj sobi, pozadinski osvetljeni dugmići osetljivi na pokret automatski se aktiviraju kada rukom zamahnemo iznad zvučnika, a deaktiviraju se kada završimo sa njihovom upotrebom. Pure Fi-Dream ima i podešavanje alarma bez paljenja svetla ili saplitanja u mraku. Tehnologija osetljiva na pokret proteže se i na takozvanu “funkciju dremanja” (Snooze). Umesto udaranja po dugmićima budilnika, možete jednostavno zamahnuti rukom iznad zvučnika i spavati još neko vreme izbegavajući izlazak iz kreveta i strah da će pritom probuditi partnera ili šutnuti svoj iPod s kreveta. Ukoliko, ipak, obožavate da udarcem utišate jutarnji alarm, Pure-Fi Dream nudi vidno istaknuto dugme smešteno na vrhu uređaja.

Senzori osetljivi na svetlo ugrađeni su i na kontrolni panel novog proizvoda. Samopodesivi panel osvetljava se tokom dana čime se olakšava čitanje s drugog kraja sobe. Slova u boji ćilibara jasno ispisuju vreme i datum, informacije o pesmi koja svira na iPodu, radio stanici i jačini zvuka. Uveče, kontrolni panel se automatski zatamnjuje, ali zvučnici i dalje jasno pokazuju informacije koje neko želi da vidi. Tehnologija uključuje i jedinstveni LCD ekran koji pokazuje ime albuma, izvođača i pesmu, bez emitovanja neželjenog pozadinskog svetla.

Pritiskom na samo jedno dugme možete da pristupite plejlisti i radio stanicama. Postoje 24 zasebne prethodne postavke – šest iPod plejlista, šest AM radio stanica i 12 FM radio stanica. Zvučnici nude i dvostruki alarm, odnosno dva podešavanja alarma – po jedno za svakog partnera. Alarm može biti namešten na Vašu omiljenu pesmu ili plejlistu sa iPoda, radio stanicu ili na već poznato obično zvono. Alarm ima ugrađenu back-up bateriju, što otklanja strah da se neće oglasiti i da će se korisnik uspavati.

Dodatak predstavlja daljinski upravljač sa velikim brojem opcija, pomoću kojih može da se izabere plejlista, radio stanica, ali može da se kontroliše jačina, da se preskaču pesme unapred ili unazad, da se puste, pauziraju, promene ili ponove, kao i da se ugasi alarm i sve to iz drugog kraja sobe. Daljinski upravljač, kao i zvučnici, ima pozadinsko osvetljenje dugmića koje olakšava noćnu navigaciju.

Pure-Fi Dream zvučnici deo su programa nazvanog “Napravljeno za iPod”, proizvode se u atraktivnoj crnoj boj, minimalističkog su dizajna koji upotpunjuje estetiku iPoda. Kad je iPod priključen na zvučnike i radi, njegova baterija se u isto vreme i puni.

U želji da zadovolji različite potrebe korisnika iPod-a, Logitech je ponudio i familiju zvučnika za iPod i MP3 plejere koja uključuje Logitech Pure-Fi Anywhere Compact Speakers za iPod, vrhunski sistem zvučnika Logitech AudioStation, lagane prenosive zvučnike Logitech AudioStation Express, lepe Logitech mm32 Portable zvučnike za iPod i zvučnike ravnog profila Logitech mm28 Portable Speakers.

CENA I DOSTUPNOST

Predložena maloprodajna cena za Pure-Fi Dream je 249,99 evra.