HTC otkriva globalnu reklamnu kampanju i novo „jednostavno brilijantno“ pozicioniranje brenda

TAOYOUAN, Taiwan – 26. oktobar, 2009 – HTC korporacija, dizajner pametnih telefona, danas je započela globalnu reklamnu kampanju koja je bazirana na HTC-ovom novom „jednostavno brilijantnom“ pozicioniranju brenda. „YOU“ kao prva globalna reklamna kampanja HTC-a će biti predstavljena u 20 zemalja tokom narednih nedelja sa porukom: „Nije potrebno da kupite telefon. Potreban Vam je telefon koji kupuje Vas.“ Ovo ukazuje na posvećenost HTC –a ljudima, njihovim potrebama, načinu na koji oni rade i žive u cilju što boljeg prilagođavanja HTC uređaja svakom pojedincu.

„Jednostavno brilijantno kreira sjajne stvari na skroman način, sa verovanjem da se najbolje stvari u životu jedino mogu iskusiti, a ne objasniti,“ rekao je John Wang, direktor marketinga HTC Korporacije. “YOU kampanja je savršena personifikacija „jednostavno brilijantnog“ i predstavlja srž HTC–a kao kompanije koja je inovator i partner.“

„YOU“ kampanja se fokusira na širok pristup, globalni pogled i razumevanje HTC-ovog jedinstvenog brend obećanja – sve je u vezi sa tobom, korisnikom, a ne sa uređajem. HTC je radio sa reklamnom agencijom iz Los Angelesa, Deutsch LA Inc. kako bi kreirao „YOU“ kampanju koja će promovisati integrisan medijski pristup kojim se dolazi do klijenata putem televizije, štampe, outdoor-a i on line. HTC – ova stručnost u dizajnu će odjeknuti kroz kampanju, sa reklamnim spotovima koji naglašavaju jedinstvenu funkcionalnost HTC-ovih pametnih telefona.

„Došli smo do toga da uspostavljamo emotivan odnos sa našim telefonima. Svakoga dana većinu naših ključnih iskustava doživljavamo putem baš ovog uređaja, a opet se mnoge reklame iz ove kategorije baziraju na upotrebnoj vrednosti“, rekao je Eric Hirshberg, zamenik generalnog direktora i šef kreativnog sektora Deutsch LA Inc. agencije.

“Celokupna filozofija dizajna HTC-a je izuzetno personalna. Tamo gde je Vaš doživljaj potpuno jedinstven HTC stvara telefone, smatrajući da postoji jaka veza između toga kako korisnici doživljavaju svoje telefone i kako se telefoni prave.”

HTC je sarađivao sa londonskom kreativnom konsultantskom firmom FigTree na kreiranju „jednostavno brilijantnog“ pozicioniranja brenda. „Jednostavno brilijantno“ pozicioniranje je inspirisano HTC-ovom kulturom postavljanja korisnika na prvo mesto, stvaranjem naprednih proizvoda i kontinuiranim inovacijama. Kao deo HTC kulture, „jednostavno brilijantno“ pozicioniranje će se prožimati kroz sve forme komunikacije i kroz sve dodirne tačke sa brendom u kompaniji.

“Neke od najboljih ideja u životu počele su jednostavnim crtežom na poleđini salvete,” rekao je Simon Myers, generalni direktor Figtree-a. “HTC-ov novi izgled koristi ovaj vizuelni jezik crteža kako bi na jednostavan i ljudski način objasnio sve “jednostavno brilijantne” funkcije i prednosti HTC-ovih uređaja.”

|Search:Find More About HTC otkriva globalnu reklamnu kampanju i novo „jednostavno brilijantno“ pozicioniranje brenda|

[ad#ad-post1]