KIDS FILM FEST 2009. U BEOGRADU, NOVOM SADU I 15 GRADOVA ŠIROM SRBIJE POSETILO PREKO 25.000 MALIŠANA

Festival je 19. oktobra otvoren pred punom salom Doma sindikata aimiranim filmom „Sunčani Beri i disko gliste“ uz program Kolseum Dance-a u UMS-a, a tokom ovog vikenda, prepunih sala, Kids film fest je bio održan u Koloseju. Neki od najgledanijih filmova ove godine su bili, pored „Berija“ i – „Magija Vinks: Tajna izgubljenog kraljevstva“, „Miš Perez – Zubić vila 2“ „Čudesno putovanje jedne kornjače“, kao i „Niko i put ka zvezdama“.

Ovu priliku koristimo i da najavimo da će se sledeća tri filma sa Dečijeg filmskog festivala, zbog velikog interesovanja, naći na redovnom bioskopskom repertorau multipleksa Kolosej već od četvrtka, 29. oktobra:

– „Magija Vinks: Tajna izgubljenog kraljevstva“
– „Sunčani Beri i disko gliste“
– „Miš Perez – Zubić vila 2“

Festival je i ove godine realizovan uz pomoć brojnih partnera, Skupštine grada Beograda i Ministartva kulture. Pored programa filmova, veliko interesovanje izazvale su brojne radionice koje su bile organizovane u saradnji sa starim i novim partnerima – Vojnom gimnazijom, Crvenim krstom Beograda, Bibliotekom grada Beograda, Ministarstvom unutrašnjih poslova, ekološkim organizacijama i NG Juniorom, ambasadama i kulturnim centrima (ambasade Švedske, Finske, Kanade, te Institut Servantes i British Council) i brojnim drugim školama sporta, plesa, crtanja itd.

I ove godine publika je učestvovala u velikoj nagradnoj igri festivala gde je svaka karta bila kupon za učešće, a srećne dobitnike izvukle su naše male koleginice iz UMS-a.

Sony Play Station 3 osvojio je Stefan Nešković, Samsung LCD monitor osvojila je Teodora Mladenović, 5.1 zvučnike osvojila je Maja Aksentić, a DVD player i paket Kids fest filmova otićiće u ruke Svetlani Krajkov. Kompletan spisak dobitnika može se videti na sajtu www.kids-fest.com, a izvlačenje će biti emitovano na televiziji Pink Kids.

|Search:Find More About KIDS FILM FEST 2009. U BEOGRADU, NOVOM SADU I 15 GRADOVA ŠIROM SRBIJE POSETILO PREKO 25.000 MALIŠANA|

[ad#ad-post1]