Film ”Pravda za sve” na L’Oreal Paris Cinemaniji

Obavestavamo Vas da se na predstojecoj L’Oreal Paris Cinemaniji iz tehnickih razloga, nece prikazati film ‘’Baria – Kapija vetrova’’. U nedelju, 01. novembra sa pocetkom od 19:30h bice prikazan film ‘’Pravda za sve’’ sa Dzerardom Batlerom u glavnoj ulozi.

Klajd Selton (Gerard Butler) je brilijantni planer i izumitelj. Jedne noci dvojica provalnika upadaju u Klajdov dom u Filadelfiji i brutalno ubijaju njegovu zenu i kcerku, zamalo ubivsi i njega. Ubice su uhvacene, a slucaj vodi pomocnik okruznog tuzioca, Nik Rajs (Jamie Foxx). Okruzni tuzilac nalaze Niku da se nagodi s jednim od ubica da svedoci protiv svog saucesnika, da bi zauzvrat dobio samo 10 godina robije. Klajd ne zeli da se Nik nagodi, ali Nik tvrdi da je prekasno, jer je dogovor vec postignut. Drugi ubica je zbog svedocenja osuđen na smrtnu kaznu. Posle 10 godina drugi ubica je pusten iz zatvora, ali je nedugo nakon toga pronađen mrtav. Klajd je uhapsen i priznaje Niku da je on to uradio. Klajd odlazi u zatvor, ali upozorava Nika da mora da popravi pravosudni sistem, koji je izneverio njega i njegovu porodicu. U suprotnom, umrece svako ko je imao veze sa tim slucajem. Iako je u zatvoru, Klajd ostvaruje svoje pretnje, pa Nik mora da ga zaustavi pre nego sto na red dođe njegova porodica…

U sjajnom psiholoskom trileru pored Dzerarda Batlera glumi i Oskarom nagradjivani Dzejmi Fox a rezija je poverena F. Geri Greju (The Negotiator).

Film ‘’Pravda za sve’’ u Sava centru 01. novembra samo na L’Oreal Paris Cinemaniji.

|Search:Find More About Film ”Pravda za sve” na L’Oreal Paris Cinemaniji|

[ad#ad-post1]