Kompanija Panasonic predstavlja nove proizvode na srpskom tržištu

Beograd, 27. oktobar, 2009 – Kompanija Panasonic predstavila je svoje najnovije proizvode na seminaru održanom u prostorijama hotela Zira. Gosti seminara su bili u prilici da saznaju više o najnovijim modelima digitalnih kamkordera, digitalnih fotoaparata, audio uređaja, Viera televizora, kao i o kućnim aparatima kompanije Panasonic koji su već dostupni u prodavnicama širom Srbije.

Kompanija Panasonic, svetski lider u oblasti razvoja i proizvodnje eletronike namenjene velikom broju potrošačkih, poslovnih i industrijskih potreba, predstavila je nove modele svojih televizora serije Viera uključujući TX-P54Z11E, TX–P50V10E i TX-P46G15E NeoPDP plasma televizore. Serija VIERA NeoPDP televizora sa 600Hz poseduje veliki broj naprednih tehnologija koje garantuju najoštriju i najbolju sliku. Ova karakteristika čini modele NepPDP najboljim izborom za gledanje sportskih mečeva, filmova i igranje igrica. Štaviše, ovi televizori poseduju duplo bolju osvetljenost u odnosu na modele prethodnih serija i troše do 50 odsto manje električne energije bez kompromisa na polju kvaliteta slike.
Pored navedenih karakteristika, televizori serije VIERA nude vam mogućnost umrežavanja sa mnogim drugim uređajima preko opcija VIERA Link, VIERA Image Viewer, DLNA i VIERA CAST.

Kompanija Panasonic takođe je predstavila nove modele Lumix digitalnih fotoaparata. Jedan od njih, model DMC-GH1, koji donosi performanse i karakteristike namenjene profesionalcima u kompaktnom i jednostavnom kućištu, nagrađen je nagradom European Multimedia Camera 2009-2010 koju je dodelila Evropska asocijacija za sliku i zvuk (EISA) u avgustu ove godine. Pored modela DMC-GH1, kompanija Panasonic predstavila je najnoviji model seriije LUMIX G Micro System, DMC-GF1. Elegantnog izgleda i kompaktan, novi DMC-GF1 debitovao je kao najmanji i najlakši fotoaparat na svetu sa ugrađenim blicom. Kompanija Panasonic je takođe bila u prilici da predstavi LUMIX DMC-ZX1 digitalni fotoaparat iz nove serije ZX koju odlikuju moćan zum i tanak i kompaktan dizajn.

Iz širokog niza audio uređaja kompanije Panasonic, gosti seminara su bili u prilici da vide SC-HC4EP-S, mikro hifi sistem nove generacije sa iPod docking bazom, tankim dizajnom i portom za USB stik kao i bežični super tanki SC-ZT1E-S sistem zvučnika.

Jagoš Medenica, direktor predstavništva kompanije Panasonic u Srbiji, izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da, samo mesec dana nakon što su proizvodi poput Lumix fotoaparata i novih modela televizora predstavljeni na sajmu IFA, najavim njihovo pojavljivanje u prodavnicama širom Srbije. Novi modeli su nastavak serije inovativnih proizvoda koje je kompanija Panasonic godinama plasirala na tržištu Srbije”.

|Search:Find More About Kompanija Panasonic predstavlja nove proizvode na srpskom tržištu|

[ad#ad-post1]