Sony predstavio nove monitore za profesionalne korisnike

Kompanija Sony Professional predstavila je nove monitore sa tehnologijom Trimaster, namenjene TV stanicama, produkciji i postprodukciji.

Novi modeli monitora, 17-inčni PVM-L1700 i 32-inčni PVM-L3200 su dodati već postojećoj seriji monitora namenjenih za profesionalnu upotrebu. Manji model je pogodan za ugradnju u reportažna kola i slična vozila, dok je veći model primereniji profesionalnoj produkciji.

U poređenju sa Sonyjevim monitorima BVM-L, modeli iz serije PVM-L imaju impresivnije karakteristike i prikazuju sliku visokog kvaliteta po manjoj ceni. Tehnologija Trimaster obezbeđuje veran prikaz boja, preciznost i konzistentnost slike. Najzaslužniji za veran prikaz slike su visokokvalitetan i namenski prilagođen LCD panel, precizno pozadinsko osvetljenje CCFL tipa i sofisticiran grafički sistem.

Nove mogućnosti modela PVM-L1700 i PVM-L3200 obezbeđuju veću produktivnost i operativnu fleksibilnost. Korisnicima je omogućeno da posmatraju dve slike istovremeno jednu pored druge, zumiranje piksela, uključivanje režima za poboljšanje detalja na zatamnjenoj slici i snimanje nepokretnih slika visoke rezolucije direktno na USB fleš memoriju.

Prodaja modela PVM-L1700 počinje u novembru 2009. dok će PVM-L3200 biti dostupan tek početkom naredne godine.

|Search:Find More About Sony predstavio nove monitore za profesionalne korisnike|

[ad#ad-post1]