Tekken 6 od danas u Srbiji!

Petak 30. oktobar je datum koji su mnogi ljubitelji borilačkih igara željno čekali. To je dan kada će se šesti deo najbolje borilačke igre svih vremena naći u prodaji. Tekken 6 je prvi nastavak serijala koji je pravljen specijalno za PlayStation 3, ali i prva igra koja nosi naziv Tekken koja će moći da se igra i na Xbox 360 konzoli.

Tekken 6 nastavlja priču o sudbini porodice Mishima, koja organizuje turnir “Gvozdena pesnica” (Tekken) da bi dokazala ko je najbolji borac na svetu, ali i eliminisala neprijatelje i potvrdila svoju dominaciju svetom. Ovo je, bez svake sumnje, ne samo najspektakularniji, najlepši i najbrži Tekken, već i najbolja igra ovog tipa svih vremena. Tekken 6 igračima donosi i do sada najviše boraca i poteza, kao i još jedan mod igre – klasičnu arkadnu akcionu igru, koja će savršeno dopuniti tradicionalne borbe 1 na 1 koje su serijal i proslavile.

Naravno, kako bi se ovaj planetarni hit na vreme našao u radnjama, već danas ga možete poručiti i to u sledećim verzijama, i sa sledećim maloprodajnim cenama:

Tekken 6 PS3 – 6.499 dinara.
Tekken 6 X360 – 6.499 dinara.
Tekken 6 Limited Edition PS3 – 8.999 dinara.

Uživajte u borbi i dokažite da ste Kralj Gvozdene Pesnice!

|Search:Find More About Tekken 6 od danas u Srbiji!|

[ad#ad-post1]