DVE GODINE RADA TELENOROVE PRODAVNICE U TRŽNOM CENTRU DELTA CITY

01. novembar 2009 – Novi Telenorovi postpejd korisnici koji od 2. do 4. novembra potpišu ugovor u Telenorovoj prodavnici u tržnom centru Delta City dobiće na poklon specijalan srebrni broj, povodom dvogodišnjice rada prodavnice.

Nove pripejd korisnike koji posete ovu prodavnicu, očekuje 300 SMS poruka koje mogu da iskoriste tokom tri meseca od dana aktivacije, dok će korisnici Telenor Interneta u istom periodu moći da iznajme modem besplatno, prilikom čega će platiti samo pretplatu.

Sve Telenorove korisnike koji posete prodavnicu, u tržnom centru Delta City u Ulici Jurija Gagarina 16, tokom ovih dana očekuju pokloni.

Telenorova prodavnica u tržnom centru Delta City otvorena je 2007. godine, kada je građanima predstavljen koncept interaktivne prodavnice, koji se tiče sadržaja, izgleda samog prodajnog prostora i načina komunikacije sa korisnicima. Ovakav koncept kupovine omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu. Ideja je da korisnici ne dolaze samo radi kupovine već i da se informišu, reše problem i zabave se.

Telenor je u protekle tri godine otvorio više od 40 prodavnica u Srbiji zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine, koji Telenor primenjuje uspešno u svim zemljama u kojima posluje.

|Search:Find More About DVE GODINE RADA TELENOROVE PRODAVNICE U TRŽNOM CENTRU DELTA CITY|

[ad#ad-post1]