Ponovo ukradeni telefonski kablovi

Tek što je krajem prošle nedelje otklonjen kvar zbog krađe podzemnih kablova u bulevaru Arsenija Čarnojevića, nepoznati lopovi su preko vikenda prekinuli telefonske veze u ulici Milutina Milankovića, zbog čega je bez telefona ostalo oko dve hiljade stanova u Novom Beogradu.

Peti put u poslednje dve nedelje, nepoznati lopovi ukrali su podzemne telefonske kablove preduzeća Telekoma Srbije. Na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada, nepoznati lopovi provalili su šaht i presekli kablove.

“Napadi na infrastrukturu Telekoma su sve učestaliji i mi od nadležnih institucija zahtevamo da krađu kablova tretiraju kao teže krivično delo. Naše ekipe su radile na otklanjanju kvara koji se desio usled krađe, a u istom trenutku, lopovi su prekinuli kablove na drugom mestu.”, rekla je Milica Amidžić iz Telekoma Srbije.

U protekle dve nedelje, zbog požara i krađe kablova, bez telefonskog signala ostalo je više od 25.000 korisnika sa područja Senjaka, Žarkova, Kanarevog Brda, Miljakovca i Novog Beograda.

|Search:Find More About Ponovo ukradeni telefonski kablovi|

[ad#ad-post1]

tnews