HP Pavilion dv6 Entertainment PC dolazi u Srbiju

Beograd, 3. novembar 2009 – HP Pavilion dv6 Entertainment PC prvi je HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a Dragana Ognjenović dizajnira torbu (sleeve) za ovaj model.

HP Pavilion dv6 na prvi pogled privlači pažnju sjajnim crnim završnim radom sa diskretnim kružnim šarama. Ima monitor visoke rezolucije od 15,6 inča, koji daje kristalno jasnu sliku, a dolazi sa novim Windows 7 Home Premium operativnim sistemom i Intel Centrino procesorskom tehnologijom (Core 2 Duo procesor). Poseduje HP MediaSmart sowftware, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku) do kojih se dolazi samo jednim klikom miša. Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi. Zbog ekrana, jakog procesora, nezavisne grafičke kartice, ovaj računar predstavlja i idealno sredstvo za rad za dizajnere.

Ovo je prvi iz linije računara namenjenih kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a slediće ga prenosivi računari iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini.

“Kada dizajniram, inspirišu me jednostavne stvari iz svakodnevnog života. Tehnologija je postala deo naše svakodnevice i čini život jednostavnijim. Pomoću HP Pavilion dv6 mogu veoma lako da gledam fotografije, video ili slušam muziku. Puno sam u pokretu i lakše je kad zabavu ponesem sa sobom. Torba će pomoći svima koji imaju potrebe slične mojima da uvek imaju svoj dv6 uz sebe“, kaže Dragana Ognjenović.

“Do sada su za HP dizajnirali Tord Bontje i Vivijen Tem, a sada je tu i najpoznatiji srpski dizajner – Dragana Ognjenović. Veoma mi je drago da se Srbija na taj način približila svetskim trendovima“, kaže Erik Lalier, generalni direktor HP grupe za personalne sisteme za region evropskih tržišta u razvoju.

Nakon revije Dragane Ognjenović, na kojoj će HP Pavilion Dv6 Entertainment PC biti predstavljen, ovaj model biće dostupan svima samo u autorizovanim HP prodavnicama: ComTrade Shop, Gigatron Computer Center, Laptop Centar, Megastores Electroniki, Pakom Shop, PC Practic, PC4U, Tehnomarket i WinWin Computer shop.

Prvih 100 kupaca ovog računara dobiće na poklon torbu koju je, specijalno za njega, dizajnirala Dragana Ognjenović.

Više informacija o računaru na: www.hp.rs/moda i http://www.youtube.com/watch?v=zDRpSk3EMJA&feature=player_embedded

|Search:Find More About HP Pavilion dv6 Entertainment PC dolazi u Srbiju|

[ad#ad-post1]

tnews