DESK nagrađen na ovogodišnjem ICC-u

Na upravo završenoj Intel Channel Conference u Beogradu, DESK je dobio priznanje za najbolje rezultate ostvarene u prodaji servera u 2009. godini.

Sagledavajući potrebe domaćih preduzeća da u ovim specifičnim uslovima racionalnije posluju, DESK je svoju ponudu servera i radnih stanica prilagodio upravo tim zahtevima. Ponuda servera je tako koncipirana da omogućava male inicijalne troškove, širok izbor opcija i fleksibilnost u konfigurisanju, što korisnicima obezbeđuje uređaje koji će u potpunosti odgovoriti njihovim sadašnjim i budućim potrebama. Uz kvalitetan servis i podršku, razlozi su zašto je DESK ostvario rast prodaje u ovom segmentu.

Ova nagrada predstavlja potvrdu da je DESK na pravom putu i da najveći stepen partnerstva koje DESK ima sa vodećim svetskim kompanijama Intelom i Microsoftom uz implementaciju visokih standarda u projektovanju i proizvodnji računara, servera i radnih stanica daje rezultate i u vremenima najvećih kriza i izazova.

Ovo ujedno znači dodatnu potvrdu sadašnjim i budućim kupcima DESK računara i servera, da partnerstvo sa DESK-om znači sigurnost i kvalitet proizvoda i usluga iza kojih stoje kompanije koje su stvorile IT.

|Search:Find More About DESK nagrađen na ovogodišnjem ICC-u|

[ad#ad-post1]