BRITISH AIRWAYS KREIRAO METROTWIN.COM WEB PLATFORMU

Beograd, 30.10.08. – British Airways je pokrenuo društvenu platformu www.metrotwin.com koja povezuje dva najdinamičnija haba: London i Njujork, tako postavši prva avio kompanija koja je lansirala socijalnu platformu ove vrste.

Metrotwin.com je onlajn zajednica na kojoj eksperti pružaju svoje preporuke za najbolja mesta u oba grada od restorana, barova, prodavnica do knjižara, najboljih kolača i najlepših vidikovaca, uz detaljne mape gradova još dublje povezujući dve metropole.

Kris Dejvis (Chris Davies), marketing menadžer British Airways-a za digitalne medije je izjavio: “British Airways je kompanija koja povezuje ljude, što čine i socijalne platforme. Takođe prevozimo najveći broj putnika između Londona i Njujorka u poređenju sa svim ostalim kompanijama na svetu. Spojili smo lepo i korisno, na temelju gradova koje tako dobro poznajemo kreirali ovakav vebsajt koji pruža najbolje što mogu da ponude i London i NJujork.”

Metrotwin je namenjen kako stanovnicima ovih gradova, tako i brojim posetiocima koji u milionskom broju posete ove gradove svake godine. Sajt pruža informacije, rejtinge najboljih mesta u ovim gradovima, ali otvara i Interaktivnu komunikaciju korisnicima, dajući predloge na osnovu ličnih preferenci pojedinaca. Sajt je besplatan za korišćenje i uskoro će biti omogućen pristup i sa mobilnih telefona. London i Njujork su dve najpopularnije destinacije za putnike iz Srbije, kojima će ovaj sajt pružiti sveže informacije bilo da putuju prvi ili stoprvi put u jednu od ove dve neverovatne kosmopolitske destinacije.

 

tnews