„E-dućan“ u poštama Srbije

U pošti, u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, otvoren je prvi “E-dućan” za trgovinu preko Interneta. Ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije, Slobodan Milosavljević, ocenio da je otvaranje prvog “E-dućana” u pošti dobar primer saradnje privatnog i javnog sektora, a generalni direktor PTT Srbija, Goran Ćirić, rekao je da je Pošta prva u zemlji dobila sve potrebne sertifikate za elektronsko poslovanje.

Direktor PTT Srbije je istakao da je njihov cilj da se podstakne e-trgovina i da je ovo korak u tom pravcu. Ćirić je objasnio da je dobro što je šalter otvoren u pošti jer se mnogi građani još uvek ne snalaze u trgovini na Internetu, a na šalteru mogu da dobiju pomoć od poštanskih službenika.

Vlasnik preduzeća „E-dućan“ Goran Takač rekao je da je moguća svaka vrsta plaćanja, od kartica do gotovine, s tim što može da se bira i način dostave, kao i da nema nikakvih ograničenja ni u pogledu količine i vrednosti robe.

“E-dućan” od 2004. razvija sve vidove elektronske trgovine (preduzeća prema kupcima, preduzeća prema drugim preduzećima i kupci prema drugim kupcima).

|Search:Find More About „E-dućan“ u poštama Srbije|

[ad#ad-post1]