Novi mutlimedijalni server Network Space 2

Kompanija LaCie, poznata po proizvodima nagrađivanog dizajna, predstavila je mrežno skladište podataka i multimedijalni server pod nazivom Network Space 2.

Namenjen naprednim korisnicima, Network Space 2 kombinuje performanse naprednog mrežnog skladišta podataka (Network Attached Storage, NAS) i unapređeni korisnički interfejs koji ga čini lakim za upotrebu.

Uređaj je ekskluzivno za kompaniju LaCie kreirao Nil Pulton, priznati i višestruko nagrađivani dizajner. Network Space 2 izrađen je od uglačane crne plastike sa plavom LED diodom koja osvetljava podnožje i kreira ambijentalnu svetlost.

Kompatibilan sa PC računarima, ali i Applovim Macintoshima, Network Space 2 se isporučuje sa čvrstim diskom kapaciteta 1 TB i USB 2.0 priključkom na prednjoj strani koji omogućava povezivanje USB diskova i prenosivih čvrstih diskova radi prebacivanja datoteka bez posredovanja računara.

Dodatno, uređaj podržava i program iTunes koji omogućava korisnicima kako Appleovih računara, tako i standardnih PC računara da reprodukuju multimedijalni sadržaj putem aplikacije iTunes.

Očekuje se da će maloprodajna cena mrežnog skladišta Network Space 2 iznositi 229 dolara.

|Search:Find More About Novi mutlimedijalni server Network Space 2|

[ad#ad-post1]