NOVI KORPORATIVNI WEBSITE KOMPANIJE CARLSBERG SRBIJA

Beograd, 27. novembar 2008. – Kompanija Carlsberg Srbija je danas predstavila svoj najnoviji korporativni website www.carlsberg.rs Predstavnici sedme sile su u Galeriji O3ONE bili u prilici da se prvi upoznaju sa sadržajem ovog korporativnog website-a, da prosurfuju web stranicama i da se uvere da je poznata Carlsberg-ova krilatica verovatno najbolji website na svetu, tačna.

Tom prilikom Sanja Maksimović, specijalista za interne komunikacije, u kompaniji Carlsberg Srbija, obraćajući se medijima, izjavila je da će iz sadržaja ovog korporativnog website-a ljubitelji piva i verni potrošači, moći da zadovolje svoju znatiželju i saznaju sve što ih zanima iz široke retrospektive najrazličitijih ukusa Carlsber–govih najkvalitetnijih piva.

Takođe, prvi posetioci sajta www.carlsberg.rs su mogli nakon logovanja da saznaju da je ovaj korporativni vebsite kreairan po najstrožijim nadzorom IT stručnjaka matične kompanije iz Kopenhagena.

Lansiranje korporativnog website-a kompanije je još jedan korak u nizu zbližavanja sa svojim potrošačima kojima se pored svakodnevnih novina, autentičnim Carlsberg-ovim stilom, nudi brz i lak pristup bogatom izboru najraznovrsnijih i najzanimljivijih informacija iz sveta pivarstva.

Kompanija Carlsberg Srbija od dolaska na tržište Srbije posluje koristeći i implementirajući veliko iskustvo svoje matične kompanije. Osim pažljivog odabira najrazličitijih ukusa koje nudi svojim vernim potrošačima kompanija nastoji da uvek ide u korak sa savremenim tokovima poslovanja. Među osnovnim zadacima kompanije je i unapređenje komunikacije prema svojim potrošačima, ljubiteljima najkvalitetnijih piva. Kompanija čvrsto veruje da će novi korporativni website za kratko vreme postati omiljeno mesto i jedinstven izvor informacija za sve pivopije, kao i da će sve ljubitelje ovog pića snabdeti novostima o inovacijama svetski poznatog proizvođača piva.

tnews