DESETO IZDANJE NOĆNE MAGIJE

Beograd, 30.11.2009. – Pred nama je deseto jubilarno izdanje beogradskih Reklamoždera koje se održava 3. i 4. decembra u Sava Centru. SuperStar worldwide je ponosan na činjenicu da je Beograd, po broju posećenosti publike, postao grad broj 1. u svetu, i to pre svega zahvaljujući kosmopolitskom duhu Beograđana koji vole svetsku, ali istovremeno ocenjuju i svoju kreativnost, zviždukom ili aplauzom.

Svi posetioci će moći da uživaju u najnovijim, zanimljivim reklamama iz celog sveta – neke od njih će biti prezentovane po prvi put. Sve reklame koje će biti prikazane su izabrane od strane Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

Ove godine proslavljamo deseto izdanje Beogradskih Reklamoždera. Tako ćemo prvi put na ovogodišnjoj jubilarnoj Noći Reklamoždera proglasiti Najpopularniju reklamu decenije u Srbiji (2000-2009), među onima koje su građani Srbije u proteklom periodu svrstali u TOP 5. Dodelićemo i extra priznanje za Događaj decenije i priznanje za extra Promociju Srbije u svetu pod nazivom Brand SERBIA. Na slavljeničkoj večeri proglasićemo i naj Non profit kampanju među odabranih pet, odaćemo priznanja za Doprinos srpskom advertajzingu i najhumanijem novom Ambasadoru Reklamoždera.

U TOP 5 Najpopularnijih reklama decenije u Srbiji ušle su, a za najpopularniju glasajte na www.najreklama.utripu.com:

U vezi sa vama – Telekom Srbija
To kume – Lav pivo
Sve najbolje leti JAT-om – JAT
Nije svejedno – Navijač – Nectar
Noblice, noblice – Banini

Non profit kampanje koje su ušle u uži izbor su:

Ja čuvam Srbiju, a ti? – Ecotopia
Vreme je za ravnopravnost – Belgrade Pride
Očistimo Srbiju – Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja
Jedinstvena si – Fond Katarine Rebrače
Štrajk glađu protiv gladi – B92

Glasanje za najpopularniju reklamu u proteklih deset godina se nastavlja do početka Noći Reklamoždera na sajtu www.najreklama.utripu.com

|Search:Find More About DESETO IZDANJE NOĆNE MAGIJE|

[ad#ad-post1]

tnews