InFocus projektori i PROJECTA platna – savršena kombinacija za vrhunsku projekciju

Dana 23. Aprila 2008. u prostoru Poslovnog centra Ušće, HSM Informatika, ovlašćeni distributer InFocusa, predstavila je novitete u programu InFocus projektora i Projecta platna.

InFocus Corporation vodeća je svetska kompanija u razvoju i proizvodnji multimedijalnih prezentacijskih projektora, ovom prilikom je prezentovala ostvareni rezultati na regionalnom tržištu i predstavljeni su noviteti iz ponude InFocusovih projektora. Među novostima naglasak je stavljen na nove X6&X7&8, seriju 30XX i PlayBig Full HD IN83 modele projektora, koji se među ostalim prednostima zasniva na BrilliantColorTM tehnologiji, koja omogućava znatno bolji prikaz boja od standardne DLP tehnologije.

Prednosti BrilliantColorTM tehnologije istakla je Malgorzata Matczak, menadzer prodaje InFocusa za Istočnu Evropu i Rusiju, «Verujemo da će korisnici biti u potpunosti zadovoljni visokim kavlitetom slike i funkcionalnošću novih InFocus projektora s BrilliantColorTM tehnologijom i da će zadovoljiti njihove kriterijume i ispuniti njihova očekivanja».

“InFocus je dugi niz godina lider u proizvodnji projektora i drago nam je da HSM informatika kao distributer može tržištu ponuditi najnovije InFocusove projektore s inovativnom tehnologijom za svaku priliku», istakao je ovom prilikom Duško Mijatović, direktor prodaje HSM informatike i
Technology Specialista za oblast AV industrije.

Na promociji je uz projektore naglasak stavljen i na elektricna projekcijska platna Holandske firme Projecta, čije je novitete prisutnima predstavio Len Coenen, internacionalni konsultant prodaje iz Projecte.

Promociji je doprineo i Željko Čačinović, Certified Technology Specialist za oblast AV industrije, koji je okupljenima pojasnio važnost projektovanja i implementacije AV sistema.

tnews