AOC lansirao 25-inčni QHD monitor sa IPS panelom

Q2577pwq 1 Aoc

Beograd, 16. septembar 2015 – Svojim novim ekranom od 25 inča s QHD rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, AOC je obogatio svoju profesionalnu liniju monitora. Ovaj model oznake Q2577PWQ dolazi sa visoko kvalitetnim IPS panelom koji omogućava ultra široku perspektivu uz izuzetno velike horizontalne i vertikalne uglove. Osim toga, ovaj tip panela osigurava kombinaciju impresivnih boja i rezolucije zato je idealan za fotografe, dizajnere i druge profesionalce kojima posao zavisi od oštrih slika.

 Q2577PWQ_1_AOC

Zadivljujuće slike: novi AOC Q2577PWQ

 

Fotografi i zahtevni korisnici, pažljivo pročitajte

Profesionalni fotografi, dizajneri i ostali profesionalci koji zavise od oštrih slika biće impresionirani novim 25 inčnim modelom AOC-a. Oni najzahtevniji uživaće u zadivljujućoj Quad HD rezoluciji od 2560 x 1440 piksela, koja je četiri puta veća od rezolucije HD monitora, kao i prostranom 25 inčnom monitoru. Uz to,  zaljubljenici u zabavu će podjednako imati korist od vrlo kratkog vremena odziva od samo 5 milisekundi, karakteristike koja eliminiše dvostruku sliku. Na taj način igrači i ljubitelji filmova mogu uživati u svežoj i čistoj slici čak i tokom brzih scena. Osim toga, ugrađeni 3 W stereo zvučnici omogućavaju da se  prostor oslobodi od gomile kablova tako što eliminišu potrebu za odvojenim zvučnicima. Novi Quad HD panel osigurava da korisnici uživaju u kompletnom pregledu internet stranica bez izobličenja slike, suprotno trenutnim Full HD monitorima koji realiziraju samo tri četvrtine punog monitora. Takođe, čak i pri proširenju ekrana, korisnici mogu uživati u neizobličenom i oštrom tekstu. Ovaj monitor takođe ima super-brzi DisplayPort koji je omogućava prenos sadržaja visoke rezolucije na izuzetno jednostavan način.

Napredna IPS tehnologija

AOC-ov novi QHD model dolazi sa tehnološki naprednim IPS panelom. IPS tehnologija jedna je od vodećih panel tehnologija trenutno dostupnih na tržištu monitora. Ovim putem, AOC osigurava korisnicima visoku preciznost boja, kontrasta i široke uglove gledanja (178°/178°). Zahvaljujući činjenici da IPS paneli nude odličnu reprodukciju slika, oni  su idealni za fotografiju, grafičke dizajne, filmsku produkciju, CAD/CAM inžinjering kao i medicinske i sigurnosne aplikacije. Osim maksimalne vernosti slike, osvetljenje je jednako značajan faktor u stvaranju besprekornog doživljaja gledanja koju omogućava IPS tehnologija.

Flicker-FREE tehnologija za zdravlje očiju

AOC ozbiljno vodi brigu o zdravlju korisnika, stoga njihov novi model dolazi sa karakteristikom koje osigurava iskustvo gledanja bez titranja slike. To se događa kada LED pozadinsko osvetljenje prilagođava osvetljenje monitroa tokom osvežavanja slike što može izazvati umor i nemir očiju. Stoga, Flicker-FREE tehnologija pomažeu smanjivanju raznih zdravstvenih problema koji mogu biti uzrokovani titranjem slike.

Svestrani genije

Kako bi osigurao potpunu udobnost, veću produktivnost kao i zdravija leđa i vrat, AOC Q2577PWQ dolazi sa širokim rasponom karakteristika koje pomažu smanjivanju umora i poboljšanju položaja tela kao što je podešavanje visine od 130 mm, zakretanje, okretanje i naginjanje. Osim toga, monitor može biti postavljen na VESA (100×100) zidne nosače i police.

 

Pouzdan i efikasan

AOC Q2577PWQ dolazi sa različitim opcijama za povezivanje poput DisplayPort, HDMI, DVI i VGA. Na taj način nije više problem povezati konzole za video igre i nekoliko računara ili drugih uređaja u isto vreme. Međutim, besprekoran rad novih AOC monitora ne zaheva kompromise kada je reč o održivosti. Novi model opremljen je sa tehnologijom pametne uštede energije ECO Mode i e-Saver. Monitor ispunjava i stroge propise kao što su EnergyStar 6.0 i TCO 6.0. Kao i kod svih drugih proizvoda, AOC nudi garanciju od 3 godine, a ovaj model bit će dostupan u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 349 evra.


O AOC:

AOC je jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača i distribucijskih partnera ima poverenje u AOC. AOC nudi monitore koji služe svim tipovima korisnika, bilo da se radi o kućnom, profesionalnom ili  zabavnom korišćenju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg proizvođača LCD monitora. Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com

newsmaster