DynamicsMinds 2024 – Slovenija

Image002

U Sloveniji se održava DynamicsMinds 2024, jedna od najvećih evropskih konferencija za Microsoft Dynamics 365 i Power Platform rešenja  

Druga konferencija okupiće više od 1000 članova zajednice koja oblikuje budućnost poslovnih aplikacija od 26. do 29. maja u Portorožu, Slovenija.

Beograd, 23. april 2024. Druga DynamicsMinds konferencija, jedno od najvećih evropskih okupljanja međunarodnih stručnjaka i korisnika Microsoft Dynamics 365 i Power Platform rešenja, okupiće više od 1000 učesnika u Portorožu, Slovenija, od 26. do 29. maja.

Program počinje u nedjelju, 26. aprila, predkonferencijskim danom tokom kojeg će se održati 17 radionica. Trodnevna konferencija donosi više od 150 predavanja o Dynamics 365 BizApps, poput predavanja na teme Finansije & Operacije, Business Central, Customer Engagement, i Power Platform pružiće funkcionalna, tehnička, i opšta znanja, a govoriće se i o temama poslovanja, raznolikosti, inkluzije i ličnog razvoja. Predavanja će biti na engleskom jeziku i uključivaće panel diskusije, demonstracije i prezentacije.

Već tradicionalno, program donosi vrhunske međunarodne govornike. Dona Sarkar dolazi u Portorož iz Microsoftovog sedišta u Redmondu. U ulozi Chief Troublemaker-a za Microsoft program proširenja AI i Copilot-a, cilj Done Sarkar je omogućiti ljudima širom sveta da koriste Microsoftove AI i Copilot programe za analizu svojih podataka i zaista učiniti AI korisnom za svoje poslovanje. Na DynamicsMinds konferenciji Dona će biti jedna od keynote govornica. Norveška ekspertkinja Malin Martnes, MVP i Microsoft Sertifikovani Trener sa više od 10 godina iskustva u Dynamics i Power Platformama, imaće sesiju o marketinškom alatu Dynamics 365 Customer Insights – Journeys.

Kao neko ko je osam puta proglašen za MVP Microsoft Business Applications i član Microsoftovog Dynamics 365 Partner Advisory CouncilSteve Mordue (Forceworks i RapidStart CRM) je iskusni profesionalac koji često diskutuje o tome kako poslovne aplikacije mogu pomoći u rešavanju poslovnih problema. Na konferenciji će učestvovati u panel diskusiji koja pokriva najvažnije tačke prethodne godine. Chris Huntingford (ANS Group) za sebe kaže da je veliki fan tehnologije i njegov poslovni fokus je Microsoft Power Platforma. U Portorožu će imati zajedničko predavanje sa Donom Sarkar i učestvovati u dve sesije Pitaj stručanjake.

Ovo su samo neki od više od 170 međunarodnih govornika na konferenciji, koji su među najuticajnijim i najcenjenijim ekspertima za Dynamics i Power Platform rešenja. Više od 40 govornika su nosioci Microsoft Most Valuable Professional (MVP) titule, što potvrđuje najviši nivo njihove stručnosti.

DynamicsMinds konferencija je izvrsna prilika za upoznavanje i povezivanje sa uticajnim stručnjacima, entuzijastima, i BizApps profesionalcima, dok učesnici mogu međusobno da razmene ideje i učestvuju u diskusijama. To je sjajna prilika za razgovor sa globalnim stručnjacima i nalaženje rešenja za izazove sa kojima se neka kompanija može suočiti, uz mogućnost doprinosa kolektivnom znanju u ovim oblastima. Tokom konferencije, učesnici će se povezati sa Microsoft partnerima i saznati više o uslugama koje nude, a takođe, i dobiti najnovije informacije o Microsoft strategiji za Dynamics 365 i Power Platform, što će biti od koristi njihovom poslovanju.

Konferenciju organizuje brzorastuća slovenačka tehnološka kompanija Docentric, u saradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rešenja.

Više informacija o programu i učesnicima i registrujte se za ovogodišnju konferenciju. Vidimo se u Portorožu 26. maja!

Izvor: LBS TEAM 

newsmaster