SBB – Video na zahtev

Srpske kablovske mreže uvele korisnicima uslugu video-na-zahtev

SBB VIDEO ZONA,

novi brend kompanije SBB

Beograd, 06. decembar 2010. godine – Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, vodeći provajder digitalne i analogne televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, omogućiće svojim korisnicima od 6. decembra 2010. godine pristup novom servisu – video-na-zahtev. Usluga će se na tržištu naći pod brendom SBB Video zona i deo je strategije kompanije da tržištu nudi nove, najnaprednije usluge, ali i televizijske sadržaje.

Kroz najatraktivniji paket u ponudi, paket Hit Zona, korisnici će gledati filmske hitove među kojima se nalaze i naslovi poput Zatvoreno ostrvo, Iron Man 2, U vazduhu…

SBB Video zona će korisnicima biti dostupna putem D3 – digitalne televizije, koja je od sada, osim korisnicima u Beogradu i Vojvodini, dostupna i onima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Nova usluga donosi potpuno novi način interakcije koji će dodatno obogatiti uživanje u digitalnoj televiziji. Korisnici će biti u mogućnosti da na svojim malim ekranima upravljaju iznajmljenim programom i gledaju filmove, koncerte, dokumentarce ili crtane filmove kada god to požele. Sadržajima u SBB Video zoni pristupa se preko digitalnih risivera, jednim pritiskom na daljinskom upravljaču, a meni je podeljen u tri sekcije:

  • Hit Zona
  • Klub Zona
  • Dž Zona

Hit Zona:

Ova zona će korisnicima omogućiti da izaberu različite naslove iz ponude koja uključuje filmske hitove i klasike, domaće i “one” filmove, kao i filmove u HD kvalitetu. Korisnici će plaćati za sadržaje koje izaberu, a cene se nalaze pored svakog naslova na meniju digitalnog risivera.

Klub Zona:

Klub Zona pruža pristup velikom broju različitih TV programa. Kroz mesečnu pretplatu, korisnici će imati neograničeni pristup TV programima koji se nalaze u ponudi.

Dž  Zona:

Svi pretplatnici D3 digitalne televizije SBB-a koji koriste Cisco digitalne prijemnike, imaće pristup besplatnom sadržaju, satima programa koji se nalaze u sekciji Dž Zona.

Katarina Tomašević, direktor prodaje u kompaniji SBB rekla je “Sa velikim zadovoljstvom imamo priliku da ponudimo SBB Video Zonu našim korisnicima. Ova usluga će dodatno poboljšati gledanje televizije i omogućiti našim korisnicima da interaktivno upravljaju i gledaju programe koje oni žele, onda kada to žele. Mi ćemo kroz našu ponudu omogućiti pristup raznovrsnim sadržajima koji će zadovoljiti potrebe najšireg kruga gledalaca. Našim sloganom “Poželi i gledaj!” želimo da obavestimo korisnike SBB-a da više ne moraju da čekaju na svoj omiljeni film, jer ga uz Video Zonu mogu gledati kad god to požele.”

Osim toga, korisnici SBB Video zone ovim sadržajem mogu i upravljati – pauziranjem, premotavanjem ili ubrzavanjem.

Kao glavni pokrovitelj manifestacije Noć reklamoždera, SBB Video zona u okviru “Dž Zone” staviće na raspolaganje i 60 minuta reklama, u specijalnom izdanju pripremljenom povodom 25 godina CINEMATHEQUE Žan Mari Buriskoa, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

www.sbb.rs

newsmaster