LG QuickMemo™ aplikacija od sada i na modelima iz L serije

Nova aplikacija kompanije LG Electronics omogućava da prstom crtate i dopisujete reči na zabeležene fotografijama

Beograd, 7. avgust 2012. – Kompanija LG Electronics objavila je danas da će unapređena verzija QuickMemo™ funkcije biti dostupna na svim modelima iz L serije smart telefona. Trenutno korisnici iz pojedinih regiona mogu preuzeti novu verziju ove aplikacije, dok će na globalnom nivou biti dostupna do kraja trećeg kvartala 2012. godine.

 

Uz pomoć Quick MemoTM korisnici mogu da prstom crtaju i dopisuju reči direktno na zabeležene fotografije, nakon čega ovakve beleške mogu lako i brzo da se podele preko interneta. Koristeći Quick Memo™ aplikaciju kompanije LG Electronics, možete dodati ručno napisane lične poruke fotografijama i podeliti ih sa prijateljima. Nova verzija ove aplikacije aktivira se pristiskom na dugme za podešavanje jačine zvuka ili kroz glavni meni.



Sa QuickMemo™ funkciju želili smo da korisničko iskustvo podignemo na viši nivo, tako što ćemo sadržaj učiniti više personalizovanim a našim korisnicima pružiti mogućnost da daju svoj lični pečat“, izjavio je Paul Bae, potpredsednik Marketing centra kompanije LG Electronics Mobile Communications.

 

Korisnici će moći da preuzmu ažuriranu verziju QuickMemo™ aplikacije sa lokalne LG internet stranice www.lge.rs. Nova L serija smart telefona uključuje modele Optimus L3, L5 i L7, koji predstavljaju savršenu kombinaciju dizajna i vrhunskih performansi i koji su dostupni u beloj i crnoj boji.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.

newsmaster