Lifebook P3110 stigao na srpsko tržište

Beogradsko predstavništvo kompanije Fujitsu najavilo je početak prodaje novog modela ultra tankog prenosivog računara Lifebook P3110 na srpskom tržištu.

Novi model je dopadljivog dizajna, sa završnom obradom visokog sjaja i presvučen je lakom otpornim na ogrebotine. Lifebook P3110 je težak samo 1,6 kilograma i pogodan je za rad u pokretu. Odnos dimenzija ekrana visoke rezolucije i dijagonale od 11.6 inča je 16:9, što odgovara standardnom prikazu i originalnom DVD formatu, a proširen prostor na ekranu pruža mogućnosti za višestruke primene.

Novi model Lifebooka izrađen je od ekoloških komponenti i radi sa Intelovim procesorom niskog napona. Energetski efikasan LED ekran produžava trajanje baterije i zadovoljava standard Energy Star 5.0.

Lifebook P3110 ima integrisano bežično povezivanje WLAN i Bluetooth, kao i opciono modul 3G/UMTS za povezivanje preko mobilnih mreža.

Detaljne tehničke podatke o Lifebooku P3110 možete videti ovde http://ts.fujitsu.com/products/mobile/notebooks/lifebook_p3_series.html

newsmaster