Huawei osvojio “Nagradu za najbolje rešenje” vodeće svetske asocijacije u oblasti telekomunikacija

Beograd, jun, 2010. godine: Kompanija Huawei, jedna od vodećih kompanija u oblasti kreiranja telekomunikacijskih rešenja, osvojila je “Nagradu za najbolje rešenje” za svoj Sistem podrške poslovanju sledeće generacije (NGBSS) na TM svetskom forumu menadžera u Nici, u Francuskoj. Nagrađeno rešenje, koje je zasnovano je na principima uspešne prakse i primenjenom iskustvu, omogućava upotrebu različitih platformi kroz sistem otvorene arhitekture.

Sveobuhvatno NGBSS rešenje kompanije Huawei omogućava operatorima da uvećaju prihod, smanje troškove, unaprede efikasnost i optimiziraju poslovne procese. Panel stručnjaka iz ove oblasti je izabrao Huawei za pobednika, a rezultati su objavljeni uz rekordno prisustvo od više od 3.000 top menadžera iz oblasti komunikacija i velikih firmi.

Nik Willetts (Vilets), direktor marketinga TM foruma prokomentarisao je sledeće: ’’Konkurencija za prestižne nagrade foruma je uvek žestoka, ali je ove godine ostvaren rekord po broju i raznovrsnosti nominacija. Sam broj i kvalitet rešenja u konkurenciji potvrđuje značaj tih nagrada za ceo sektor. Iskreno čestitamo svim ovogodišnijim dobitnicima.’’

’’Ponosni smo što smo osvojili ovu izuzetno značajnu nagradu TM foruma, koja potvrđuje liderstvo i inovativnost kompanije Huawei u ovoj oblasti. Huawei sistem podrške poslovanju pomaže operatorima da optimiziraju poslovne procese i ostvare održiv uspeh kroz pametno poslovanje i efikasnu podršku’’, izjavio je dr Che Haiping, potpredsednik i tehnološki direktor za softvere kompanije Huawei.

Sistem Huawei NGBSS, koji primenjuju vodeći operatori kao što su China Mobile, China Telecom, ET i Telfort/KPN, ima više od 300 miliona korisnika u preko 30 zemalja.

Za više informacija o nagradama, posetite:

http://www.tmforum.org/TMForumPressReleases/TMForumExcellence/42235/article.html

O nagradi TM foruma

TM forum je vodeća svetska asocijacija u oblasti telekomunikacija koja za cilj ima unapređenje poslovne efikasnosti kompanija u ovom sektoru i njihovih dobavljača. Forum obuhvata sektore informacija, komunikacija i zabave, i pruža praktična rešenja i smernice u cilju unapređenja digitalnih usluga.

O kompaniji Huawei

Huawei je lider u obezbeđivanju telekomunikacionih mreža sledeće generacije i pruža usluge za 45 od 50 najvećih operatora na svetu, uz više od milijardu korisnika širom sveta. Kompanija je posvećena obezbeđivanju inovativnih i originalnih proizvoda, usluga i rešenja u cilju stvaranja dugoročne vrednosti i potencijala za razvoj svojih korisnika. Za više informacija, posetite www.huawei.com.

newsmaster