NOVI MODELI TELEFONA NOKIA UZ „PRENESI“ TARIFNI PAKET


29. jul 2010. – Najnoviji modeli telefona Nokia C5 i Nokia 5228 od danas su dostupni u svim Telenorovim prodavnicama.

Oba modela namenjena su onima koji žele da su u svakom trenutku povezani sa svojim prijateljima i to ne samo preko poruka i poziva, već i putem društvenih mreža, poput Fejsbuka i Tvitera. Nokia C5 poseduje brojne napredne funkcije i pogodan je za surfovanje Internetom, dok je Nokia 5228, sa ekranom osetljivim na dodir, namenjena svima koji vole moderan dizajn i uživaju u dobroj muzici.

Telenor preporučuje ove telefone uz „Prenesi plus“ pakete, koji omogućavaju da se neiskorišćeni besplatni saobraćaj (minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj) prenesu u naredna tri meseca.

Sa Telenorovim paketom „Prenesi plus 1GB“ korisnik dobija 1 gigabajt besplatnog saobraćaja, 300 minuta u domaćem saobraćaju, 1000 SMS poruka i 1000 dodatnih minuta u Telenorovoj mreži. Uz ovaj tarifni paket, oba ova modela dostupni su vam po ceni od samo jedan dinar.

Više informacija na www.telenor.rs.

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 184,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,882 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa i inicijativa. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se u Srbiji i kroz rad Telenor fondacije, ulaže u kulturu i umetnost, obrazovanje mladih i pruža podršku društvenougroženim grupama.

newsmaster